Manfaat Ostematrix Menangani Masalah Senggugut dan PMS.

Tak kenal maka tak cinta
Tak rasa pasti tak percaya

Ala-ala berpantun pulak ye.

Dah sekian lama Attiey consume Ostematrix dan Alhamdulillah takda alami masalah PMS langsung . Kalau tahun-tahun sebelumnya memang seksa menahan sakit pinggang, sakit kepala berdenyut-denyut dan crampt di bahagian abdomen.


Sebulan lepas, attiey buat eksperimen. Saje nak test betul ke ostematrix ni berkesan untuk kurangkan simptom period dan senggugut. Jadi, attiey tak ambil selama sebulan. Memang kosong.

Bukan nak cerita kebergantungan tau tapi sebab attiey tak suka minum susu anlene tu, so attiey cari alternatif untuk ambik supplemen la kan.

Seminggu tak ambik, habis rasa lenguh-lenguh atas belakang dan sengal-sengal kat bahu. macam bahu kejang gitu. Setiap kali bangun tidur, memang lenguh belakang dan rasa tak nyenayak tidur. haa, tu tak masuk part PMS lagi.

Dua tiga hari sebelum period, belakang ni sangat lenguh. Pinggang rasa berat dan rasa tak selesa di bahagian abdomen. Mood swing toksah cakap. Siap remind cik abang siap-siap.

"Mood saya tak ok ni. Sekejap-camtu sekejap camni. Tak menentu je. Macam nak period kot"

Hehe.. Ok, sapa yang alami memang faham.

Hari pertama period, saya sengugut! Sakit perut rasa nak tidur dan duduk je. Dah lama tak rasa camni. Menyesal buat eksperimen.Huhu.

Period tak lancar dan tersekat-sekat. Faham kan. Rasa nak tidur dan tak selesa. Buat kerja berdiri rasa seksa,

Huish...so camtulah perbezaan bila period tapi ambil Ostematrix dengan tak ambil. Sesiapa yang rasa nak period dengan happy dan selesa serta dah takmau alami period pain tu, amalkanlah Ostematrix sekarang juga. Say Bye-bye to PMS ok..


Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...