Blog Archive

HubungiBermula pada tahun 2012 sebagai pengguna Set Menyusu Shaklee, saya telah merasa manfaat dan kesan yang sangat baik. Jadi saya mengambil keputusan untuk menyebarkan khasiat serta kelebihan produk Shaklee yang saya dapat kepada lebih ramai orang di luar sana.

Niat untuk hanya menjadi ahli dan  makan sendiri kemudiannya telah berubah kepada menjadikan Shaklee satu sumber pendapatan melalui empayar  Billionaire Star Fighter . Sebagai founder kepada group, saya bersedia untuk membantu semua downlines saya yang ingin menjadikan Shaklee satu bisnes utama atau  sampingan mereka.

Saya akan coaching secara offline atau online mengikut kesediaan dan jarak. Selain itu, group kami juga menggunakan teknik-teknik yang terbukti mampu menjadi penjana pendapatan hatta waktu bercuti di luar negara.

Hampir 5 tahun berShaklee, saya sangat yakin dengan keselamatan produk ini dan kecintaan terhadapnya telah membawa saya menjadi seorang Work at Home Mother di mana Shaklee adalah bisnes utama saya.

Hubungi saya di  0139218084 jika berminat untuk mendapatkan produk Shaklee.

Andai anda tertarik untuk memulakan bisnes hanya dengan modal serendah RM65 + (6% GST), Shaklee lah jawapannya.

Attiey Mohamad Napi
Pengedar Sah Shaklee Shah Alam
COD sekitar Shah Alam, Pos seluruh Malaysia
0139218084

Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Bagaimana Nak Cepat Sembuh Selepas Bersalin?

Hai mommies semua. Assalamualaikum. Tengah menghitung hari turun tanda untuk bersalin ke? Dah siap segala keperluan pakaian baby dan...