Blog Archive

February 15, 2017

Tips Atasi Rasa Letih Supaya Tak Lembik Sebelum Waktu Lunch

Dah tengah hari ni. Lagi beberapa minit nak lunch kalau kerja pejabat.

Nak tanya, ada tak yang rasa macam seksa sangat nak tunggu lunch hour. Bukan nak makan tapi nak lelapkan mata. Penat. Letih. Tak larat.

Kalau anda yang baca post ni ada rasa camtu, apa kata mulai esok pagi, minum ESP masa breakfast. Lepas tu jangan lupakan B Complex jugak. Boleh bantu hilang stress dan bagi tenaga dengan segera.
Sebelum tidur ambik Ostematrix untuk tidur yang nyenyak dan bangun dengan rasa yang segar.


 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

Featured Post

Ujian Kehamilan Positif

Berita paling baik yang saya dan suami tunggu pastinya berita kehamilan. Memandangkan Raisha dan Adib pun dah besar dan boleh berdikari sedi...