Blog Archive

November 2, 2017

Set Mandian Bayi Organik Terbaru

Ingat tak masa kita pregnant  kali pertama? Macam-macam persediaan yang kita lakukan. Dari persediaan diri kita sehinggalah persediaan bila bayi dah keluar nanti.


Cuma pada masa tu kita mungkin tak ada pilihan bila melibatkan tentang produk mandian bayi. Jadi terpaksa redha pilih yang biasa diguna secara am. mandian organik lagilah tak pastikan?


Kulit bayi ni sangat fragile sebenarnya. Jadi tak salah malah wajib untuk kita cari dan pilih produk mandian yang selamat untuk mereka. Untungnya ibu sekarang kerana Shaklee baru saja memperkenalkan Set Mandian Organik untuk bayi. Wow!




SET MANDIAN ORGANIK UNTUK  BAYI KITA

Set ini terdiri daripada 3 jenis iaitu ;
-Mandian
-Losyen
-Minyak



1)Shaklee Baby Gentle Wash


Mandian yang diformulasikan khas untuk kulit bayi yang lembut dan ianya telah diuji selamat untuk digunakan oleh bayi. 79% dihasilkan daripada bahan organik dan  99% bahan semula jadi. 


- Rich organic aloe base with oat extract and olive oil creates a mild lather to gently cleanse
- Organic lavender soothes skin
- Organic chamomile calms and relaxes
- Easy to rinse
- PH balanced
- Pediatrician tested
- Clinically  tested
- Hypoallergenic
- Contains NO PARABENs & SLS
- Contains No 1,4-dioxane or formaldehyde
- No artificial colour or fragrance added




2)Shaklee Baby Soothing Lotion



Losyen yang akan memastikan kulit bayi lembut dan lembap. Dirumus dengan minyak bunga matahari organik dan minyak jojoba organik bersama shea butter. Mengandungi essential oil seperti lavender, chamomile, rosemary dan vanilla untuk membantu  bayi lebih tenang dan relaks. 

- 87% organic ingredients
- 99% natural ingredients
- Applies easyly, nongreasy
- Great for older baby, kids and adults with sensitive skin.



3)Shaklee Baby Massage Oil 


Minyak bayi ini telah diuji dan boleh digunakan untuk kulit sensitif. Sesuai untuk urutan ke atas bayi dengan 99% merupakan bahan organik dan 99% juga bahan semula jadi.

- Special blend of organic oils and essential oil extracts for gentle skin moisturizing
- Use for massage or moisturizing after bath
- Lavender and chamomile soothe and calm 



Berminat nak dapatkannya?

Facebook: Attiey Mohamad
Fb Page: Mommy Ceria
WhatsApp: 0139218084  (klik untuk wassap)

Shaklee ialah produk kesihatan semulajadi yang tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Kami bukan doktor mahupun pakar perubatan. Saranan kami adalah untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan. Sekiranya anda sakit, sila berjumpa DOKTOR YANG BERTAULIAH.

 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!

Featured Post

VIVIX boleh membantu untuk Kurus

Sempena bulan promosi Vivix beli 6 dapat percuma 1 botol lagi, saya nak kongsi sedikit info bagaimana si tonik merah ini boleh membantu kit...