Lampin Pakai Buang Drypers Punya Cerita



Seminggu dua ni encit suami agak sibuk sebab uruskan bisness insurans kereta yang baru set up tu.

So untuk membiasakan diri tu memang agak ambil masa lah kan..

Nak jadi cerita, pampers adib dah tinggal beberapa keping dan ati rasa,tak cukup kotttt. Hihi.

Encit suami balik malam so x sempat dah nak menyinggah. So, ati cuba kuatkan semangat untuk p beli sendiri. Kedai memang tak jauh tapi nak membawa tu yg penat sikit.

Lepas amik kakak, terus ke bank nak cucuk duit dulu. Masa drive, Adib elok je dlm carseat. Bila nak keluar terpaksa ati guna baby carrier yang dah lama tinggal. Meragam jugakla.

Masa nak keluar bank, ati perasan ada orang pandang2 sambil pegang hp. So cepat2 mibta kakak Raisha masuk kereta.

Sampai kat speedmart, Adib dah start meragam. Nampaknya umi kena pro aktif dah ni. Haha.

Kupimpin kakak n gendong Adib. Masuk dlm speedmart, amik pampers n susu. Aiyyok. Tangan penuh!

Pusing belakang, orang yg sama jumpa kat bank ada kat situ. Haish!!

Takmo fikir panjang, bayar dan terus minta kakak pegang bju umi kuat2 pasal tgn umi pegang barang. Merajuk jugakla otot lengan ni.

Dah selamat masuk kereta, terus kupecut balik. Huhu.

Biarla orang fikir ku paranoid ke ape ke tapi lain kali kalo tak terdesak, tak buat dah kot. Suspicious sekejap sebab rasa macam diekori. Takpelah, baik berjaga-jaga dari terkena.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...