PROMOSI HARGA ESP SUPER MAUT BULAN NI !!!!!




➽ Nama pun set bajet, harga pun haruslah bajet jer…
➽ Tak padan dengan harga, susu perahan yang dulunya hanya 1 oz, sekarang berubah menjadi paling kurang pun 8 oz sekali perah.

Testimoni seterusnya boleh lihat di sini:
http://jomsihatjomgojes.blogspot.com/2013/03/testimoni-kehebatan-esp-shaklee.html

Kenapa ibu menyusu WAJIB MENCUBA ESP & Alfalfa Shaklee??
✿ membantu dalam proses penghasilan susu secara EFEKTIF dan CEPAT
✿ membantu memekatkan susu yang dihasilkan
✿ mampu membuatkan si manja merasa lebih kenyang dan tidur lebih lena berbanding sebelum pengambilan Shaklee
✿ dengan adanya peningkatan penghasilan susu, tiada masalah lagi untuk mengumpul stok dan kembali bekerja
✿ tempoh penyusuan agak memenatkan bagi sesetengah ibu yang juga bekerja dalam masa yang sama. Tetapi, dengan mengamalkan supplemenet Shaklee, masalah tersebut mampu diatasi kerana ESP memberi tenaga secara SEGERA dab BERPANJANGAN.
✿ mengawal berat badan kerana ESP mengenyangkan dan Alfalfa pula ejen detox untuk penyingkiran LEMAK
✿ membantu mencantikkan kulit ibu dan juga si manja anda. Amalan meminum ESP semenjak hamil juga membantu mendapatkan kulit baby yang putih bersih.
✿ supplement yang dijamin:
✔ BERKESAN
✔ HALAL
✔ MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
✔ ORGANIK
✔TIADA KESAN SAMPINGAN


 ***********Jika Berminat nak Join Biz Shaklee...nak Jadi Ahli************
RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)
SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084 - bila-bila masa pun boleh je Facebook : Attiey Mohamad

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...