Blog Archive

April 11, 2018

Manfaat COQ TROL PLUS




Ingat tak kes atiey cari vitamin Coq Trol Plus yang sudahnya jumpa dalam kotak ubat lain tu?

Kenapa atiey beria sangat nak makan vitamin tu? Pagi ni punya pun dah selamat dalam perut.



Sejak hari pertama try coq trol plus ni, terus bagitahu kat diri sendiri yang vitamin ni akan ada setiap hari untuk atiey dan suami.

  • Halal
  • Ada kelulusan KKM
  • -Bikin tenaga macam baru bangun pagi.
Serius rasa best dan badan boleh bertahan lama sebelum angkat bendera putih. Sebatian semulajadi dan proprietary CoQ10, resveratrol dan tokoferol tu jadikan otot kita lebih kuat dan cepatkan proses luka untuk sembuh.
  • 📍Melancarkan peredaran darah.

CoQ10 yang ada dlm vitamin ni memang dah ada dlm tubuh dan lebih banyak terdapat kat organ penting macam jantung. Tapi bila makin meningkat usia, ia semakin kurang. Jadi, kenalah upkan balik supaya tolong jantung kita berdegup dengan lebih sihat.

COQ TROL PLUS bantu:

  1. 👉kuatkan otot jantung
  2. 👉sokong kecekapan fungsi jantung

  • 📍Kulit lebih cantik

CoQ10 pun ada di permukaan luar kulit. Fungsinya melindungi kulit kita dari radikal bebas iaitu sinaran uv.

Sinaran uv ni boleh merosakkan sel kulit.
Sebab tu bila selalu berada di kawasan terbuka yang panas, kulit lebih cenderung untuk cepat berkedut dan kering.

CoQ10 ni akan bantu mengurangkan kedutan tu, + anjalkan kulit sekaligus. Best ke best? 

Tekstur kulit jadi lagi cantik, confirm nak tengok cermi sokmo. Tambah pula dengan YOUTH....huish..meletops!

So, faham ke faham kenapa si botol kecil yang power tu sangat penting untuk atiey? Btw, untuk kita semualah.

Featured Post

Ujian Kehamilan Positif

Berita paling baik yang saya dan suami tunggu pastinya berita kehamilan. Memandangkan Raisha dan Adib pun dah besar dan boleh berdikari sedi...