Blog Archive

February 19, 2017

Tips Bina Business Network


Korang ada name card biz?

Selalu tu benda wajibkan bagi yang berniaga. Selain untuk memudahkan orang menghubungi kita, boleh jadi benda untuk meluaskan network jugak.

Sebut pasal luaskan dan kembangkan network, kita kena rajin bersosial. Bukan sosial lepak tak tentu hala tapi bina hubungan untuk berbisnes dan cari prospek.


Kat mana?

Kat fb boleh, insta boleh tp bukan duk scroll je memanjang.

Kalau ada event, joinlah. Selain beramah mesra, bina ukhwah bina silaturrahim, kita besarkan network. Susah? Cuba dulu.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Potty Train Anak Kecil Perlu Kesabaran.

Hari ni atiey nak share satu kejayaan potty train Adib. Start awal tahun baru-baru ni, oleh kerana Adib belum kami daftarkan ke mana-mana ta...