Blog Archive

February 20, 2017

Perlu Ke Buat Kerja Sampingan Sekarang ni ?


5 tahun lepas, dah cuba berjimat untuk beli satu benda ni..

Dah cukup 5 tahun, benda yang diidamkan tu dah naik harganya u'olls.

So atiey rasa kaedah berjimat untuk era sekarang ni tak berapa nak efisyen sangat dah. Nak tak nak kita kena buat side income jugak tau. Baru boleh merasa nak beli sesuatu.


Kecuali..korang memang dah dapat RM20k sebulan sekarang ni...mungkin cukup.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Potty Train Anak Kecil Perlu Kesabaran.

Hari ni atiey nak share satu kejayaan potty train Adib. Start awal tahun baru-baru ni, oleh kerana Adib belum kami daftarkan ke mana-mana ta...