Bagaimana Nak Memulakan Bisnes Shaklee

Assalamualaikum

Duit RM50 tahun dengan RM50 tahun, nilainya dah tak sama. Kenapa? Sebab harga barang makin lama makin naik. Tak cerita pasal minyak naik lagi.



Jadi, rata-rata ramai yang ambik keputusan buat bisnes untuk cari pendapatan tambahan. Buka internet dan cari idea nak buat perniagaan yang macam mana. Macam-macam pilihan sebenarnya.


-Jual produk kecantikan
-Ejen insurans
-Ejen top up
-Bisnes pakaian online


Bagi Atiey pulak, dalam banyak-banyak bisnes, selepas melalui pengalaman mencuba beberapa jenis perniagaan dan join sekali bisnes suami, Atiey ambik keputusan untuk buat bisnes Shaklee dengan sepenuhnya.


Sebabnya 

- sepenuhnya buat dari rumah

- modal hanya RM65 + 6% GST sahaja

- belian 100% secara online

- tak ada masalah untuk bawa anak-anak semasa gathering

-kelas dan bengkel disediakan dengan harga lebih jimat (group iReach)


Bagaimana nak mulakan?

➨Daftar dengan group yang aktif dan menyediakan sokongan.

Sebelum tu, selidik dulu dengan siapa anda nak daftar. Penaja anda di bawah group mana? Apa kelebihan group penaja tersebut. Macam Atiey, berada dalam group iReach. Dalam group ni kami ada saingan secara sihat. Even sideline kami pun kami kenal dan tak ada rasa nak dengki-dengki atau ambik customer ke apa sebab kita diterapkan dengan keyakinan untuk sendiri berusaha dan banyak lagi amalan-amalan rohani lain. hehe..macam usrah pun ye jugak.



➡Daftar dengan pengedar yang komited

Macam mana nak tahu? Kalau penaja tu fokus offline, mesti dia ada skill tertentu dan boleh buat anda yakin kan.. kalau pengedar tu buat secara online, cuba follow blog, facebook atau page beliau. Dari situ kita boleh kenal.



Senang kan?


Jadi sekarang bagaimana nak daftar?
  1. Hubungi pengedar pilihan anda
  2. Pilih sama ada nak mendaftar dengan yuran sebanyak RM65+6% GST atau PERCUMA*
  3. Buat bayaran sama ada transfer/ bank in
  4. Berikan maklumat yang diminta oleh pengedar
  5. Anda akan menerima sms dari Shaklee ( Id dan Kata laluan Shaklee2u)



Berhubunglah dengan pengedar yang kini telah menjadi penaja anda. Mudah kan?

Ikut rapat-rapat tips dan coaching yang mereka beri.

Selamat maju jaya.

Nak daftar dengan Atiey? Klik sini.

Sign up now


 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...