Bestnya Join Shaklee Trip 2016


Dalam pada ramai duk kalut minyak masak naik harga, itu mahal, ini mahal, sempat lagi para leaders Shaklee pi bercuti di Langkawi. Belum cuti sekolah mula, diorang dah rasmi dulu. Tak ke jeles tu.

Percutian ni bukan trip biasa-biasa je tapi sangat istimewa. Ditaja dan dibiayai oleh Shaklee bagi menghargai susah payah dan jerih payah para leaders setahun yang sudah...

Ok, memula sekali dah sampai kat Pekan Kuah tu, shopping dulu. Dahla trip 6 Star, dapat duit poket pulak. Syiokkk.



Dah penat di siang hari, malam pulak ada dinner. Makanan semua memang superb dan layanan vip.

Hari kedua pulak delegasi Shaklee dibawa naik Cable Car, Muzium 3D dan Gua Kelawar.


Bagi yang pernah naik atas tu, tahula kan betapa cantiknya view dia. Sekali naik, mesti akan ulang lagi.



 Dahla sehari berjalan-jalan, masuk bilik je dapat kejutan. Kiranya leaders yang dapat join trip Shaklee ni memang diraikan.


Kalau sebelum ni kita dah pernah pergi sendiri kan, tapi bila Shaklee yang bawa memang tak sama. Layanan sangat istimewa dan yang perlu cuma bawak diri dan keperluan sahaja. Selebihnya Shaklee aturkan siap-siap.


Fuhh... semoga next trip nanti giliran Atiey dan keluarga pulak. Aamiin.


Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...