Blog Archive

February 17, 2017

Tips Buat Bisnes Walaupun Sibuk Sepanjang Hari


Kak Bedah ni nampak sibuuuuk je sepanjang hari tapi sempat jugak dia buat bisnes kan.


Kak Bedah jawab:
Memangla kalau nak ikutkan kerja yang bersusun kat rumah tu, pejam tak pejam pukul 12 malamlah baru habis.


Sebab tu kita kena buat jadual dan selesaikan ikut keutamaan.

Lagi satu, badan kena selalu fit dan bertenaga. Kalau tak cepat pancit dan lesu. Taknaklah camtu. Nanti otak rakleh fokus. Jadi setiap pagi pastikan ambik B Complex dan ESP.

Ada kerja nak settle smpai mlm tapi mengantuk? Minum cinch tea mix supaya mata segar bugar...


 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

Featured Post

Ibu Hamil Boleh Naikkan Hb Jika Amalkan Makanan Dalam Senarai Ini

Pertama kali hamil, masalah Hb rendah mungkin tak terlalu ketara. Namun selari dengan meningkatnya umur kita, badan mula melalui proses tert...