Skip to main content

Bonus Shaklee Malaysia Tiada Had Bayaran?

Ada tak apa-apa perniagaan yang bayar bonus kepada ahlinya sekali sebulan? Bukan setahun sekali tau sebulan sekali. Shaklee tak terkecuali memberikan ganjaran kepada para pengedarnya setia 14 haribulan pada setiap bulan. Berapa jumlahnya tu bergantung kepada tahap usaha masing-masing. 


Serendah RM25++ hingga infiniti. 

Ya...infinity.



Shaklee tidak menetapkan had terhadap pendapatan yang bakal kita perolehi. 


Setiap syarikat termasuk syarikat MLM seperti Shaklee mempunyai kaedahnya yang tersendiri. Sistem masing-masing untuk mengira dan membayar bonus tersebut. 

Uniknya, cara dan sistem Shaklee telah dipatentkan dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana company. Di sini, dah nampak bukti Shaklee merupakan company yang sangat adil dan berani.


 Patent No : 8,732,012.



Keadilan dan kekukuhan perniagaan Shaklee terbukti pada zaman kegawatan ekonomi tahun 1980 an. Ketika itu, operasinya terpaksa dihentikan selama sebulan namun ia tetap membayar bonus kepada para ahli tanpa masalah. Tak hairan kenapa ada yang telah setia bersama Shaklee sehingga mencapai 30 tahun.


Senangnya Mendaftar Keahlian Shaklee Macam ABC

Dengan hanya RM69 sahaja, anda dah boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dan ini merupakan bayaran untuk seumur hidup tau. Tak perlu renew setiap tahun.

1. Hanya perlu walk in ke kaunter dan isikan borang pendaftaran ahli.

2. Kemudian masukkan nombor ID Shaklee saya iaitu 869511 (RAFHATI MOHAMAD NAPI)  sebagai penaja dan ANDA AKAN TERUS LAYAK UNTUK MENDAPATKAN HARGA AHLI.


Tak nak walk in? Takpe, hubungi saya tak kira kat mana pun anda berada. Saya akan bantu daftarkan anda  secepat mungkin. 


Pilihan ketiga untuk mendaftar adalah dengan klik pada link  ==> http://bit.ly/2fBMkqX dan anda akan dibawa terus ke website Shaklee2u.



Selain tiga kaedah di atas,  keahlian boleh diaktifkan secara automatik hanya melalui pembelian bernilai RM700 ++ (termasuk GST) dalam satu resit. Maknanya anda dapat PERCUMA pendaftaran sebanyak RM69 tadi dan selain tu layak juga untuk terus mendapat  bonus tunai sebanyak RM30+.  Kiranya dapat balik dalam RM100.


Adakah Setiap Ahli Wajib Membuat Jualan? 

Jawapannya adalah tidak. Boleh je jika anda hanya buat pembelian untuk kegunaan sendiri. Malah jika pembelian tu mencapai point-point tertentu, anda akan dapat pulangan dalam bentuk "money cash back".



 



Namun begitu, sekiranya anda berniat untuk menjadikan Shaklee sebagai satu perniagaan untuk mendapat income, ia adalah satu pilihan yang tepat. 

Selain anda mampu mencapai pendapatan sehingga infiniti, Shaklee juga menawarkan  Car Bonus dan Convention Trip. Ia lebih dikenali sebagai 3C termasuk Cash Bonus yang saya cerita di awal tadi.

Tawaran 3C Shaklee


 
1. Cash Bonus

Dalam Shaklee, anda  bergelar pengedar dan dengan usaha yang setimpal, anda mampu mencapai sehingga tahap tertinggi iaitu Master Coordinator. Pada tahap ini, anda layak mendapat pelbagai insentif  termasuk  bonus leadership. 

Ini adalah anggaran pendapatan setahun  bagi setiap pangkat yang dipegang.
 

2. Car Bonus

Dapat kereta? Shaklee berbeza dengan MLM lain. Setelah anda mencapai kelayakan tertentu, Shaklee akan membayar sejumlah tunai tambahan yang dinamakan car bonus. Dengan tunai tu, terpulang pada anda sama ada nak beli kereta baru atau tidak. Bebas.




3. Convention Trip

Setiap tahun pasti ada imbuhan yang Shaklee tawarkan kepada para leaders yang telah berusaha dan bertungkus lumus sepanjang tahun. Yang terbaru dibawa ke Orlando menikmati percutian di hotel 6 bintang. Wow..

Dalam tempoh convention tu, trip adalah ditaja sepenuhnya. Malah duit shopping pun dapat. Rasa macam tak logik pun ye juga tapi itulah realitinya.


Jadi, pilihan terletak di tangan anda sama ada NAK atau Nak...

Jika berminat, mulakan langkah anda sekarang.
Hubungi saya untuk cipta Empayar Kejayaan Dalam Bisnes Shaklee



Attiey Mohamad
0139218084

Comments

Popular posts from this blog

Tanda - tanda Jahitan Episiotomi Anda Terbuka dan Komplikasinya

Jahitan terbuka memang menakutkan. Bagi yang pernah mengalaminya mesti akan panik dan trauma. Ini biasa berlaku kepada yang baru pertama kali bergelar ibu.


Sebenarnya episiotomi dan ceasarean adalah dua jenis luka yang memerlukan penjagaan sepanjang waktu. Tempoh yang memberi risiko untuk jahitan itu terbuka adalah dalam dua minggu selepas bersalin dan ianya hanya jika tidak dijaga dengan teliti.


Menurut Pakar Perunding O&G dari Pusat Bersalin Barakah, Bandar Puteri Klang, Dr Khairiah Seman menyatakan bahawa kebanyakan kes jahitan terbuka adalah disebabkan jangkitan kuman pada luka bersalin.


Tanda-tanda Jahitan Terbuka

Ibu akan berasa sakit yang amat atau melebihi dua hingga tiga hari. Seingat Atiey, sakit akibat episiotomi hanyalah sekitar 2  hari sahaja. Jika kesakitan tu berlarutan, mungkin jangkitan kuman dah berlaku. Jumpa doktor segera untuk pastikan adakah jahitan tu dah terbuka atau sebaliknya.

Sekiranya ada tanda-tanda seperti bengkak, merah, bernanah atau keluar apa saja…

Cara Makan Sustained Release Vitamin C Yang Betul dan Selamat Supaya Lebih Berkesan

Berapa biji sepatutnya pengambilan vitamin c kita setiap hari? Pernah tahu tak atau cukup sekadar makan sebiji oren sehari je?

Kalau ikut saranan dari FDA, kita memerlukan 75mg vitamin c setiap hari untuk mantain kesihatan.

Bagaimana nak dapatkan bekalan vitamin c yang optimum? Kalau nak tahu, vitamin c ni sensitif pada suhu panas tau. Buah yang duk ada kat pokok dengan buah yang kita dah petik tu pun dah berbeza kandungan vitamin c nya. Sangat sensitiflah.

Sebab tu saya suka untuk syorkan supaya kita amalkan Sustained Release Vita-C Plus ni.

Sebotol mengandungi 180 tablet.
Satu tablet pula mengandungi lebih kurang 1000mg dan berat satu tablet adalah 992mg.


Tadi kata FDA sarankan ambik cuma 75mg. Tapi ni dah sampai 1000mg satu tablet. Tak lebih ke?


Ok, sebenarnya dalam satu tablet tu Absorbic Acid hanyalah 500mg manakala selebihnya adalah Bioflavonoid untuk penyerapan yang lebih berkesan.


Tapi 500 mg masih banyak kan.


Vitamin C Shaklee ni diformulasikan dengan teknologi pe;epasan sec…

Air Kencing Berbuih? Ketahui Cara Kawal Protein Dalam Urin

Assala,mualaikum

Hari ni dah berapa kali u'olls buang air kecil? Pastikan minum air masak secukupnya untuk melancarkan proses pembuangan air kecil tau.

Apasal tanya pasal air kecil pulak ni kan..

Sebelum terhasilnya air kencing (atau air kecil), dah jadi tugas buah pinggang kita untuk menapis cairan tubuh dan nutrisi termasuk protein sama ada untuk dikeluarkan melalui urin atau disimpan.

Umumnya, molekul protein adalah lebih besar namun adalah normal jika sesekali terdapat dalam urin kita.

Namun, sekiranya berlebihan ia adalah berbahaya kerana boleh menyebabkan jangkitan pada ginjal/saluran tertentu. Apabila terjadinya perkara ini, langkah seterusnya perlu diambil iaitu dapatkan rawatan.

Bagaimana nak tahu sama ada protein dalam urin kita tu normal atau berlebihan?

Pernah dengar air kencing berbuih? Ya, itu adalah antara petanda bahawa terdapatnya protein yang berlebihan dalam urin anda.

Apa penyebabnya?
-Masalah berkaitan  buah pinggang
-Diabetes
-Hipertensi
-Masalah jantung yang…

Bagaimana Cara Mengatasi Masalah Mudah Pening dan Mudah Pitam Tanpa Perlu Makan Hati Lembu ?

Pernah tak rasa macam nak pitam atau pun pening bila nak bangun lepas duduk lama sangat. Kadang-kadang bila tundukkan kepala dan angkat dengan cepat?


Agak-agakla kan....kenapa jadi camtu ek? Rasa cam gelap mata sekejap.. Ada kaiatan dengan masalah kesihatan ke?


Biasanya bila jadi camtu, rata-rata kita anggap tu benda biasa je dan selalunya takkan berpanjangan. Betul tak? Tapi, sebenarnya kita kena tahu bahawa perkara yang kita anggap biasa tu boleh mengundang risiko di luar jangkaan.

Ini kerana ia sebenarnya  menandakan tekanan darah ketika itu adalah rendah. Jika kita mengalami tekanan darah rendah, ia menandakan bahawa anda mungkin menghidap penyakit-penyakit tertentu yang boleh memudaratkan.

Macam mana nak tahu tekanan darah kita rendah ke tak? Selalunya kita akan periksa tekanan darah kan. So, kalau salah satu bacaan bahagian atas (sistolik) kurang daripada 90 dan tekanan bawah (diastolic) kurang daripada 60 mmhg atau kedua-duanya kurang daripada angka tersebut, makan maks…

Bagaimana Cara Banyakkan Susu Badan Sampai Melimpah Ruah Meriahnya?

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Ada tak ibu-ibu di luar sana yang tengah susah hati sebab rasa macam susu badan tak cukup untuk anak sedangkan anak baru nak masuk 2 bulan.. Tak lama lagi dah nak naik kerja (bagi yang keje la)..Hurm...kalau boleh nak bagi ekslusif breast feeding la kan...


Sebenarnya, persediaan untuk menimang cahaya mata perlu seiring dengan keterujaan untuk memberi bayi anda menikmati susu badan yang sangat berkhasiat. Bukan sahaja memberi kebaikan kepada bayi bahkan juga kepada ibu sendiri.


Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Untuk memastikan si kecil benar-benar memperolehi segala kebaikan penyusuan susu ibu, anda digalakkan memberi susu ibu sepenuhnya secara ekslusif tanpa dicampur dengan makanan atau minuman lain sehingga bayi berusia 6 bulan.Kemudian diteruskan sehingga bayi mencapai 2 tahun.
Kebaikan Susu Ibu Untuk bayi: Susu ibu membekalkan nutrien yang terbaik untuk bayi andaIa mengandungi nutrien d…