Enjin Carian Selain Google Yang Sesuai Untuk Anak-anak

Anak-anak bila tengok umi mengadap Google, dia pun nak join sama. nak cari itu nak cari ini. Yang paling banyak nak tengok gambar. Kalau jumpa Youtube, melompat-lompat.


Bagi ibu bapa yang nak bagi anak-anak cari sendiri bahan-bahan belajar kat dalam internet tapi risau kalau anak-anak jumpa benda pelik-pelik, boleh gunakan Kiddle ni.


Caranya mudah je. Search http://www.kiddle.co/  dan anda akan terus dibawa ke web page yang betul.






Menariknya Kiddle ni dia berwarna warni yang sesuai dengan jiwa anak-anak. Tulisan kat kotak carian pun berwarna tau.






Hasil carian pun sesuai dengan carian untuk anak-anak. 




Jadi, kepada ibu bapa, cepat-cepat setkan enjin carian yang comei ni untuk kegunaan anak-anak.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...