Cara Renew Road Tax Paling Cepat dan Mudah Tanpa Perlu Keluar Pejabat dan Tak Perlu Cuti

Bagi pengguna kereta di negara kita ni, perkara yang paling mereka akan alert adalah  tempoh tamat insurans kereta dan cukai jalan. Sebulan sebelum tarikh expired tu, buat bajet siap-siap kan..

Cuma kadangkala ada yang menghadapi masalah untuk keluar ke tempat sepatutnya nak siapkan dokumen. 


Susah nak keluar masa peak hour,  jalan sesak nanti tak sempat nak masuk ofis on time, pejabat pos atau JPJ yang terletak agak jauh dari rumah dan pejabat, atau mungkin terlalu banayak kerja dan mengalami kekangan masa.


Ada berita baik.. kerana anda hanya perlu hubungi Encik Amirul (0139218084) untuk berurusan dan dokumen anda akan dihantar terus kepada anda. Terus ke halaman facebook  Kiosk Myeg Taman Dato Haron pun boleh. 



Juga kepada warga Petaling Jaya sekitar Taman Dato Harun, bolehlah walk-in ke Kiosk Myeg (Regalia Consultancy & Services)  seperti yang tertera di bawah. (Kawasan Pasaraya Matahari)



Kelebihan kedai ini:

-Pembaharuan insuran dan roadtax dalam masa 20 minit

-Tidak sesak seperti pejabat pos

-Lokasi kedai dilaluan yang mudah untuk ditemui

-Kami menawarkan diskaun apabila anda renew insuran dan roadtax dgn kami


Call /whatsapp 011-18719490 haliza / 013-9238084 amirul untuk sebarang pertanyaan

Testimoni 

7 comments:

  1. akak dok kat Perak, takleh nak contact en amirol ni utk renew roadtax hihi
    tapi akak renew roadtax/insurance kereta pun, mmg guna myeg,
    senang, cepat dan jimat masa
    tak perlu nak keluar mana2, semua hujung jari jer skrg ni kan attiey..

    ReplyDelete
  2. hihi...takpe kak, kalau ada kenalan yang memerlukan servis ni, boleh dihebahkan..

    ReplyDelete
  3. Setakat ni pun memang gunakan cara yang sama. Senang tak payah nak keluar pergi renew sendiri. WA aje bagi details lepas tu terus dapat roadtax&insurance bila masanya kita nak.

    ReplyDelete
  4. Selalu upah jiran buat...sebab dia tu agen Insurance.

    ReplyDelete
  5. Wah segalanya kini mudah..memang servis camni perlu dalam kesibukan zaman yg serba canggih ni kan.hehe

    ReplyDelete
  6. sekarang makin mudah kan...myeg mmg mudah...di hujung jari je...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...