National Conference Shaklee di MIECC Mines Exhibition Centre

Wow...dah tak lama lagi dah semua para leader Shaklee yang berjaya akan turun berkumpul di MIECC Mines Exhibition Centre untuk sama-sama meraikan kejayaan serta berkongsi kejayaan.

Masa ni semua aura tahap tertinggi kot. Dahla dapat hotel percuma bagi yang layak..bawa badan je okeyh.


Kalau nak tahu semua guest speakers sharing tu adalah daripada para leader yang hebat. Master dalam Shaklee dah. Tanya apa confirm boleh jawab but plus dengan seribu satu macam pengalaman turun naik untuk berjaya.

Tarikhnya 6 & 7 Jun 2015 ni. Kalau sempat Ati update lagi ok.. Syiokkkknye.


FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...