Berjaga Malam Dengan Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah Semata-mata Nak Selesaikan Semua Kerja Rumah?

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh

Kerja kita ni tak pernah-pernah nak selesai kan?
Manager dengan peningnya..memandai jer.
Cikgu dengan sekolah dan muridnya
Yang keje ofis dengan file2nya
Surirumah pulak dengan kain bajunya..hehe

Kadangkala tak menang tangan nak selesaikan seeeemuanya dalam satu hari. Sudahnya terpaksala berjaga malam untuk pastikan urusan esok berjalan lancar.

Mengantuk? Awek comei kat dalam video ni ada cara lain untuk tahan mata dari ngantuk dan hasilnya boleh berjaga malam di luar kebiasaan beliau. Cer tengok dulu. Kot2 pernah terdengar kat mana-mana sebelum ni.


Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.


Kalau anda nak tahu, Cinch Energy Tea bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untukmenaikkan metabolisme badan anda.
 
 Ia bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah utk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster).

Cinch tea shaklee

Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Energy Tea

1) Matcha Green Tea

  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x

2) Taurina
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak
3) White Tea
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
4) Rooibos Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat
5) Red Tea
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol -
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

Siapa yang perlukan Cinch Energy Tea Shaklee ini?

testimoni cinch tea

Sesiapa sahaja yang memerlukan tenaga tambahan. Mereka yang sedang berdiet sangatlah digalakkan mengambil teh ajaib ini.


Anda ingin bertenaga sepanjang hari?
 Hadapi masalah metabolisme yang Rendah?
 Dah cuba diet sendiri tapi gagal? 
Dah cuba kurangkan nasi dan bersenam tapi masih gagal?
 Mungkin salah satu kurang berjaya adalah sebab metabolisma badan anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik yang mungkin.
Jadi, memang banyak kebaikan dan keistimewaan Cinch Energy Tea Shaklee ni kan? Apa tunggu lagi. Anda wajib dapatkan Cinch Energy Tea Shaklee sekarang!


Rafhati Mohamad Napi
♥ sms/whatsApp: 013-9218084
♥ Emel : are_t84@yahoo.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...