Petua dan Tips Hilangkan Nafas dan Mulut BerbauOk hari ni nak  Attiey  kongsikan vitamin shaklee apa yang boleh membantu atasi masalah mulut berbau ni ye
Vitamin nya ialah Alfalfa Shaklee.<Bagaimana ALFALFA membantu>


  1. Digelar " Raja Segala Tumbuhan"
  2.  Shaklee hanya memilih Alfalfa terbaik yg tumbuh sbur di California.
  3.  Alfalfa merupakan sejenis tumbuhan yang mempunyai struktur akar yang unik di mana ia boleh menyerap pelbagai zat galian, vitamin dan lapan jenis asid amino.
  4.  Alfalfa amat kaya dengan metionin, vitamin A, C, D dan K. Vitamin K amat diperlukan oleh hati bagi menghasilkan protrombin iaitu satu bahan yang penting untuk pembekuan darah yang sewajarnya. 
  5.  Alfalfa dikenali sebagai TUMBUHAN yang PALING BERAKALI DI DUNIA dan KEALKALIANNYA berupaya membantu MENEUTRALKAN ASID TOKSIK dalam SISTEM TUBUH BADAN MANUSIA.
  6.  Melalui kajian yang dilakukan ke atas klorofil cecair, ia berupaya memberi manfaat untuk JANTUNG,MENGHILANGKAN NAFAS BERBAU, MENINGKATKAN SEL DARAH MERAH, MERINGANKAN MASALAH SENGAL dan SENDI, bagus untuk ULSER MULUT dan PERUT, mengurangkan masalah SEMBELIT, mengekalkan aliran darah dan sebagainya.


AWAS!!!!
Tidak semua alfalfa adalah sama,alfalfa yang didapati di supermarket adalah alfalfa sprout (biji cambah). Alfalfa lain mungkin ditanam dengan kaedah yang tak mementingkan teknologi hijau. Alfalfa Shaklee diperbuat dari daun alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA – ditanam tanpa pertisid, racun kulat, bacteriosides, hormon sintetik dan bahan kimia.

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 :::Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya di are_t84@yahoo.com | SMS 013-9218084 untuk tips kesihatan/kecantikan.

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...