10 Manfaat Omega Guard Untuk Semua Orang



Pertama kali Atiey beli Omega Guard adalah untuk redakan kahak Raisha. Masa tu Raisha kerap semput dan kahaknya banyak sangat. Bila Omega Guard dah ada dalam peti ais, dengar je tanda-tanda nak semput, terus Atiey pecahkan kapsul gel Omega Guard tu dalam sudu, suap kat Raisha.


Selain untuk meredakan batuk berkahak dan juga semput, ada lagi manfaat lain bila kita amalkan Omega Guard ni tau. Antaranya ia membantu;


Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan

Mencegah salur darah dari tersumbat

Mengekalkan tekanan darah normal

Mengurangkan sakit kepala

Merendahkan kolestrol

Mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL

Mengawal masalah obesiti

Meningkatkan perkembangan memori janin dalam kandungan dan juga baik untuk kanak-kanak 

Mencegah penyakit gout

Omega 3 yang terdapat dalam Omega Guard membantu masalah alahan kulit seperti  eczema, psoriasis dan lain-lain.


Bagi yang belum pernah mencuba Omega Guard ni, ada beberapa fakta yang anda kena tahu. bagi Atiey fakta ni sangat istimewa dan membuatkan Omega Guard satu supplemen yang kita patut pilih untuk satu famili.


Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk. Ikan yang berada di tempat yang terlampau sejuk ni menghasilkankan Omega 3 untuk mengelakkan mereka daripada membeku. Semakin sejuk airnya, semakin tinggi Omega 3 yang dihasilkan.Jelas sekali ia tak dihasilkan dari minyak hati ikan.


Kenapa bukan minyak hati ikan? Hati adalah organ yang menapis pelbagai bahan dalam badan tempat terkumpulnya toksik. Jadi, ia tak bagus.


Omega Guard Shaklee adalah satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semula jadi termasuk EPA, DHA dan ALA.


Sebiji kapsulnya membekalkan 950mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.


Bagaimana ia dihasilkan? Tak seperti kaedah biasa tapi melalui kaedah ultratulen iaitu proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengestrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB..


Ada pula yang bagitahu tak perlu ambik Omega Guard Shaklee sebab selalu makan ikan tuna,salmon, sardin, dan herring. Ye memang bagus tapi ikan laut dalam biasanya terdedah dengan bahan logam seperti yang Atiey sebutkan tadi. Omega Guard dah melalui satu proses penyulingan tau.


Pilihlah sesuatu yang terbukti selamat untuk kita dan keluarga kita.


Untuk mendapatkan Omega Guard, bulan ni ada diskaun 5% bila beli 2 botol seklaigus.

Kalau sebotol RM136 (90 kapsul)
2 botol sepatutnya jadi RM272 kan..

Tapi dengan harga promosi 5% less untuk twin pack ni, anda cuma perlu bayar RM258.40 sahaja.
Jimat kan.


Hubungi Atiey untuk dapatkannya.


Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
 Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...