Danga Bay Kami Datang!

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Ni sambungan cerita holiday di Johor hari tu.

Pagi2 lagi kami me Danga Bay..jalan jalan tepi pantai. Memang tepi je lah kan bukan gigi air sebab memang tak dibenarkan sampai ke air.



Cantik sangat....kalah pantai original..have.





Kat situ Ada playground kan so layankan diorang kat situ..











Dah dua tiga kali round gelongsor tu, masa untuk p tempat lain plop.







Kitorang g tempat Hello Kitty plop..he he.

Tapi humanghaik... Mahal ler...bagi yang mmg peminat tegar hello kitty...mungkin brbaloi tapi attiey takla kan.



Gambar kat sini mmg sangat bermakna as special as how long we planned this trip... Akhirnya tercapai juga hasrat.. Terima kasih Allah.

😍😍😍😍😍😍✌

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...