Peluang Menderma Dengan Mealshake




Masih belum terlewat untuk buat hebahan ni… 

Bulan September ni anda boleh berbuat amal bersama Shaklee tau. 

Bagaimana? 

Apabila anda  beli set Mealshakes  promosi dari Shaklee Malaysia bulan ini ..(set buy 3 free 1) pihak Shaklee akan mengambil 10% dari hasil jualan untuk disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun... Hebat bukan? Peluang untuk menambah ruang kebajikan tu.

Bagi saya program charity ni bagus. Dahlah orang yang beli tu dapat free setin mealshakes (bestt tuuu), lepas tu berpeluang gak membantu 
mereka yang kurang mampu..Haa takdelah satu pihak je yang beruntung.......alahai memang bertuah... Jangan lepaskan peluang yer.

Jangan tak tahu,mealshakes ni kalau konsisten makan, kulit jadi cantik, langsing,Anak yang makan pulak jadi cerdik,sihat.... Bukan anak je boleh consume mealshake ni. Ibu bapa pun boleh join juga. 

Kalau ikutkan pengalaman, mealshake ni boleh bertahan sehingga 2-3 bulan bergantung pada penggunaan anda

Dapat percuma Mealshakes sambil berpeluang menderma

 



****Jika Berminat Nak Dapatkan Produk Shaklee...nak Jadi Ahli****

RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)

SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084

 Facebook : Attiey Mohamad

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...