Jika anak anda sembelit, mungkin INI penawarnya

Susah hati betul bila Raisha 2 hari tak membuang...confirm sembelit la tu. Bila dah sembelit, masalah lain pulak yang timbul nanti. Setiap kali sakit perut, setiap kali tula menjerit dan menyorok belakang kerusi. Sedih betul tengok.

Alhamdulillah, Allah tunjukkan jalan keluar. Bila join Shaklee, Attiey cuba cari supplemen untuk kanak kanak... Yang biasa dengar cuma chewable vitamin c dan omega guard untuk pkmbangan otakkan...

So, bila wat research...jumpalah mealshake shaklee ni. Mula mula tu ingatkan meal shake ni sekadar sarapan untuk golongan dewasa je tapi rupanya memang Shaklee punya produk ni bnyak benda dalam satu. Selain digunakan sebagai instant breakfast, ianya juga sesuai untuk kanak kanak bagi tujuan lawaskan membuang kerana mealshake ni hidangan berserat tinggi selain penuh dengan khasiat dan nutrien.

Sebelum Raisha minum mealshake, selang dua hari mesti sembelit. Menjerit jerit bila nak poo poo. Kadang tu sampai 2-3 hari dia tahsnkan sebab takut nak meneran.

Tapi, selepas Attiey bagi mealshakes shaklee ni sekali sehari masa mula2 cuba, stool dia dah x keras lagi dan buang air besar dah tak jadi satu masalah besar bagi Raisha. Skang dah hampir 3 bulan Attiey campurkan sesudu mealshake dalam botol susu Raisha. Pastu bagi dua hari satu scoop je dah memadai.

Oh ye, dalam masa yang sama Attiey pastikan yang Raisha perlu banyak minum air juga untuk seimbangkan dengan kandungan serat yang tinggi dalam mealshake shaklee tu.

Kalau ada yang hadapi masalah yang sama macam anak Attiey ni,jomla try mealshake dulu. Mana tahu memang serasi dan jadi penawar dengan izinNya.

Hubungi Attiey di 013.9218084 (sms& whatssup) untuk dapatkan info lanjut atau untuk membeli produk ini.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...