Sebab-sebab yang paling Simple Kenapa Shaklee Menjadi Pilihan Yang Baik, Terbaik dan Bagus

Attiey : 013 9218084

Kawan2 ada yang tanya....

1. " Ramai benar aku tgk org join Shaklee ni, nape eh?"
2. " Kat FB kawan2 aku byk promote Shaklee ni, best sgt ke?"
3. " Ada kawan aku amek set hamil & set pantang Shaklee, die kate ok.btol ke?"


Meh sini sy jawab soalan2 tu... 
Org ramai join Shaklee ni sbb byk benefit Shaklee sediakan utk ahli2 Shaklee ni...Antaranya, if kite join ahli, kite akan dapat:


* Membeli produk shaklee pada harga ahli (mesti lebih jimat kan?)
* Layak mendapat bonus $$$$ setiap tgh bulan (makan sendiri pon boleh dpt)
* Sebagai side income
* Car bonus
* Join trip dlm n luar negara


Dan yang paling penting, dapat tlg org dgn memberi jalan alternatif.


Inilah sebabnya ramai yg join Shaklee..Kalau nak tau, produk ni bagus ke x, kene la sndiri cuba...baru boleh la kita nilai... 


So, kalau ada yang nak dapatkan penerangan tentang produk Shaklee, atau berminat nak tau lebih lanjut berkenaan SHAKLEE ni, boleh pm sy ye...




****Jika Berminat Nak Dapatkan Produk Shaklee...nak Jadi Ahli****

 RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)

 SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084 - bila-bila masa pun boleh je 
Facebook : Attiey Mohamad

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...