Blog Archive

July 4, 2017

Enjin Carian Selain Google Yang Sesuai Untuk Anak-anak

Anak-anak bila tengok umi mengadap Google, dia pun nak join sama. nak cari itu nak cari ini. Yang paling banyak nak tengok gambar. Kalau jumpa Youtube, melompat-lompat.


Bagi ibu bapa yang nak bagi anak-anak cari sendiri bahan-bahan belajar kat dalam internet tapi risau kalau anak-anak jumpa benda pelik-pelik, boleh gunakan Kiddle ni.


Caranya mudah je. Search http://www.kiddle.co/  dan anda akan terus dibawa ke web page yang betul.






Menariknya Kiddle ni dia berwarna warni yang sesuai dengan jiwa anak-anak. Tulisan kat kotak carian pun berwarna tau.






Hasil carian pun sesuai dengan carian untuk anak-anak. 




Jadi, kepada ibu bapa, cepat-cepat setkan enjin carian yang comei ni untuk kegunaan anak-anak.

Featured Post

Minyak Ikan Anda Bersih Dari Logam Berat? Ketahui Panduan Membeli Minyak Ikan Yang Betul.

Adakah Minyak Ikan Anda Mengandungi Bahan Ini? Pengambilan jangka masa lama bahan kimia bertoksik ini boleh menyebabkan pelbagai masa...