Blog Archive

February 26, 2017

Kenapa Nak Berniaga Kena Ada Mentor?



Ramai tak yang rasa nak berniaga? Tak kiralah online atau offline.


Bila orang kata berniaga tu senang, mungkin sebab dia dah ada mentor dan orang yang boleh dijadikan rujukan.


Tanpa mentor, plan mungkin kita boleh buat tapi di pertengahan jalan, ada yang sedikit loss. Bukan atiey cakap kosong tapi memang dah berlaku kepada sesetengah peniaga baru.



Jadi, sebelum mula bisnes, cari dulu ilmu dan cari dulu mentor supaya kita lebih jelas hala tuju perniagaan tu.

Featured Post

Bisnes Menguntungkan Untuk Diwarisi

Baru- baru ni mentor akak  bagitahu beliau baru je selesai attend meeting bersama Amanah Raya. Hrmmm...apa pulak kaitan Shaklee dengan Am...