Blog Archive

February 24, 2017

Impian Ke Jepun



Tak pasti sejak bila atiey ada azam untuk ke negara bunga sakura ni tapi yang pasti sangat lama.

Kenapa nak sangat pergi sana? Dulu mungkin sebab nak tengok bunga sakura semata-mata tapi lama-lama rasa nak tengok sendiri budaya dan cara hidup orang-orang Jepun tu.

Lebih tepat, nak tengok macam mana cara mereka handle life dan perniagaan di sana. Hehe..nak sangat.


Soon....

Doakan atiey sampai kat Jepun ni dan dapat apa yang atiey nak sangat tahu. Shopping tu bila-bila pun boleh kan..acah-acah pejam mata.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Potty Train Anak Kecil Perlu Kesabaran.

Hari ni atiey nak share satu kejayaan potty train Adib. Start awal tahun baru-baru ni, oleh kerana Adib belum kami daftarkan ke mana-mana ta...