Blog Archive

February 24, 2017

Impian Ke Jepun



Tak pasti sejak bila atiey ada azam untuk ke negara bunga sakura ni tapi yang pasti sangat lama.

Kenapa nak sangat pergi sana? Dulu mungkin sebab nak tengok bunga sakura semata-mata tapi lama-lama rasa nak tengok sendiri budaya dan cara hidup orang-orang Jepun tu.

Lebih tepat, nak tengok macam mana cara mereka handle life dan perniagaan di sana. Hehe..nak sangat.


Soon....

Doakan atiey sampai kat Jepun ni dan dapat apa yang atiey nak sangat tahu. Shopping tu bila-bila pun boleh kan..acah-acah pejam mata.

Featured Post

VIVIX boleh membantu untuk Kurus

Sempena bulan promosi Vivix beli 6 dapat percuma 1 botol lagi, saya nak kongsi sedikit info bagaimana si tonik merah ini boleh membantu kit...