Blog Archive

February 28, 2017

Cara Buat Bisnes Dengan Untung Yang Lebih Banyak



Bila kita buat bisnes, mesti kita nak dapat untung kan...kalau bisnes takde untung, bukan bisnes namanya.

Nak untung banyak ke untung sikit?

Ada orang kata, untuk permulaan tu biasanya untung ciput. Lama-lama baru makin besar.


Betul tu. Bila modal besar, untung untuk permulaan mungkin sikit-sikit dulu.

Tapi, tahu tak kalau buat bisnes Shaklee, untung lebih sebab modal cuma RM65 +6% GST je. Untuk seumur hidup. Haa...

Sewa kedai?

Tak perlu kedai cuma sediakan sedikit ruang di rumah untuk simpan stok sebagai persediaan COD. Rak pun dah cukup. Jimat? Mestilah sebab kurangkan kos dan untung lebihla.

Kalau buat produk sendiri, kita kena spend sedikit wang dan tenaga untuk buat kajian atau upah pihak lain buat test. Tapi dengan Shaklee, semua tu company dah siapkan. Pengedar tinggal buat pemasaran untuk diri sendiri je. Mudah?

Jadi, jomlah maksimakan keuntungan dengan bisnes Shaklee Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

Featured Post

Bisnes Menguntungkan Untuk Diwarisi

Baru- baru ni mentor akak  bagitahu beliau baru je selesai attend meeting bersama Amanah Raya. Hrmmm...apa pulak kaitan Shaklee dengan Am...