Blog Archive

February 24, 2017

10 Soalan Lazim Tentang Vivix Shaklee

Vivix ni dah jadi macam satu fenomena sekarang ni sampaikan stok di beberapa cawangan Shaklee dan Hq pun habis. Penangan betul.

Tapi apa yang membuatkan Vivix ni istimewa?

Vivix ni merupakan formula enak yang dicipta untuk membantu mengekalkan kesihatan sel darah kita. Ia mengandungi campuran polifenol semula jadi yang dicipta untuk membantu meneutralkan radikal bebas.

Dapatkan jawapan kepada persoalan anda dan soalan-soalan berikutnya di bawah ni.Apakah Vivix ni sebenarnya?
Vivix mengandungi  semua campuran polifenol semula jadi dari anggur Muscadine luar biasa, Polygonum Cuspidatum, Elderberri Eropah dan lobak Ungu yang direka untuk menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan dan ianya dipatenkan.

Apakah yang membuatkan Anggur Muscadine berbeza dengan anggur-anggur yang lain?
Anggur ini merupakan sumber alam yang paling luar biasa sifatnya.
Ia sangat berkhasiat dengan profil polifenol yang unik di mana sains telah mencadangkan yang ia menawarkan khasiat kesihatan yang sangat banyak. Memang lain dengan anggur-anggur lain. Anggur Muscadine kaya dengan konsentrasi asid Ellagitannin dan asid Elargik  yang bila keduanya dicampurkan dengan polifenol anggur Muscadie, berupaya menghasilkan kuasa antioksida yang hebat.

 Adakah ekstrak botani ini merupakan bahan-bahan antioksidan?
Kajian dalam makmal telah menunjukkan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu boleh bertindak sebagai antioksidan yang kuat.

Bahan ini telah ditunjukkan dalam satu kajian klinikal berupaya mengaktifkan pertahanan selular dan bertindak balas terhadap keradangan yang biasanya berlaku dari satu hidangan yang tak sihat.


Bilakah saya perlu mengambil Vivix?
Ambil Vivix ni seeloknya setiap hari. Goncang sebaiknya sebelum diminum sebanyak satu sudu teh sehari.

Bolehkah saya mengambil Vivix dengan makanan tambahan Shaklee yang lain?
Vivix boleh diambil bersama makanan tambahan diet Shaklee yang lain.  Vivix juga salah satu makanan tambahan yang terdapat dalam set Shaklee Advance Protection kerana ia merupakan pelengkap idea kepada Essenetial Multivitamin Vita-Lea Iron Formula, ESP, Omega Guard dan SR Vita-C Plus untuk memberikan asas untuk hidup yang lebih sihat.

Apakah terdapat apa-apa halangan terhadap Vivix?
Tiada sebarang interaksi di antara Vivix atau apa jua kandungannya dan juga makanan tambahan diet yang lain.

Sebagai langkah berjaga-jaga, kami sarankan mereka yang di bawah seliaan perubatan atau menghidap sebarang penyakit atau mereka yang sedang mengambil preskripsi perubatan tertentu, terutama ubat pencairan darah, sila rujuk dengan pakar kesihatan anda terlebih dahulu sebelum meneruskan pengambilan Vivix.


Adakah Vivix mengandungi alkohol?
Tidak.

Kenapa saya perlu menyimpannya di tempat sejuk selepas dibuka?
menyimpan Vivix di tempat dingin (peti sejuk) selepas dibuka dapat membantu mengekalkan kesegaran optima, warna dan aktiviti polifenol yang maksimum di dalam produk tersebut.

Kenapa produk tersebut tidak dihantar menerusi penyejukan?
Ujian meluas termasuk penghantaran sebenar ke seluruh negara dan simulasi pengangkutan di bawah kadar suhu melampau dan keadaan kelembapan telah mengesahkan yang produk ini masih dapat mengekalkan kualiti asalnya di bawah semua syarat-syarat perkapalan di mana produk akan terdedah.

Siapa yang sepatutnya mengambil Vivix?
Vivix dicipta untuk semua orang dewasa yang prihatin tentang kesihatan dan kesejahteraannya.Diharap perkongsian ini menjawab persoalan yang berkaitan dengan Vivix. Jika ingin dapatkan Vivix anda sendiri sekarang juga, sila klik pada esell di bawah dan anda akan dibawa ke website shaklee2u untuk pesanan.

Hubungi saya jika perlukan bantuan atau boleh hubungi saya untuk pesanan.

Klik untuk beli Vivix sekarang


 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

Featured Post

Atasi Masalah Kolestrol Tinggi Dengan Protein

Assalamualaikum. Sekarang ni dah ramai yang mula alert dengan tahap kesihatan masing-masing kan. Tengok je lah trend larian beramai-ramai s...