Skip to main content

Mencari Jawatan Kosong atau Inginkan Pendapatan Sampingan? Jom YES!


Bermula MEI 2015 yang lepas, satu program Young Entrepreneur System (YES) telah dilancarkan yang mensasarkan golongan graduan yang baru ingin mencari pekerjaan serta mereka yang berminat untuk berjaya.

Memandangkan sekarang ni  hangat diperkatakan tentang isu ramai staff diberhentikan kerja, isu GST, harga barang meningkat, nilai mata wang yang tidak menentu, apa kata YES-kan diri anda secepat mungkin untuk mengubah corak hidup ke arah yang lebih baik.

Program ini terbuka kepada ahli baru yang menyertai Shaklee BERMULA May 2015. Jadinya kami yang dah “lama” bertapak di dalam Shaklee ni tak berpeluang la untuk ambil peluang keemasan yang Shaklee tawarkan melalui program YES ini. Best ke best…best kan.(Maknanya kalau nak join bulan Jun, Julai ke atas bolehla )

Menerusi program YES ini Shaklee dengan berbesar hati menawarkan 5 insentif hebat untuk semua peserta yang mendaftar Ahli Shaklee bermula May 2015 sehingga October 2015.

5 insentif yang sangat best itu merupakan :


1. 1 botol vitalea diberikan secara PERCUMA.


Apa sebenarnya Vitalea ni?
Ok, rujuk info di bawah.



2.  4 pakej SET Shaklee  yang paling mendapat sambutan di pasaran dengan HARGA TANPA GST


4 Pakej tersebut terdiri daripada:


3. Hadiah tunai BERGANDA ( gandaan 100%) bagi peserta yang memenuhi syarat 100%  Enrollment Matching Incentive (EMI)*

Sebagai contoh, melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM700 + 100% gandaan iaitu = RM1400 pada bulan ni.

4. Pendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan.

Contohnya bulan Jun anda layak menerima cashback sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan bayar anda tunai sebanyak RM1500 pada bulan ini. Best tak?

5. Bagi mereka yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE sistem ini dengan cemerlang*, anda akan dapat lagi hadiah tunai serta piala penghargaan anda. Waaah..pengsan. Banyaaaak tu.



Haaa….gempak kan program YES yang ditawarkan oleh Shaklee kali ini. Rugi sangat siapa yang tak ambil peluang. Macam saya cakapkan sebelum ini, untuk mencapai impian perlu ada sistem yang lengkap. Sama juga dengan pembelajaran, contoh nak masuk universiti pun kene ambil SPM, itulah dinamakan sistem.


Bagaimana nak buat semua ni sampai berjaya?

Jangan risau, dalam Shaklee ni juga turut disediakan latihan, kelas-kelas untuk diikuti bagi memberi kefahaman yang lebih tentang step dan apa yang perlu dilakukan. Sesi coaching akan diberikan secara offline dan online. Segalanya di hujung jarikan..

Motivasi juga turut disediakan dan jika anda berpeluang join, jangan lepaskan peluang ni.


Jangan lepaskan peluang ini untuk melangkah ke Universiti Shaklee.
Universiti?

Ya, betul!

Shaklee bukan main-main sebab baru-baru baru sahaja berlangsung sesi penganugerahan atau senang cerita, konvokesyen kepada ahli yang telah berjaya dalam bisnes Shaklee ini. 

Betul-betul berjaya tau bukan pendapatan sekadar 5-6 angka tapi lebih.


Fikir-fikirkan dan hubungi saya jika berminat.




FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

Comments

Popular posts from this blog

Tanda - tanda Jahitan Episiotomi Anda Terbuka dan Komplikasinya

Jahitan terbuka memang menakutkan. Bagi yang pernah mengalaminya mesti akan panik dan trauma. Ini biasa berlaku kepada yang baru pertama kali bergelar ibu.


Sebenarnya episiotomi dan ceasarean adalah dua jenis luka yang memerlukan penjagaan sepanjang waktu. Tempoh yang memberi risiko untuk jahitan itu terbuka adalah dalam dua minggu selepas bersalin dan ianya hanya jika tidak dijaga dengan teliti.


Menurut Pakar Perunding O&G dari Pusat Bersalin Barakah, Bandar Puteri Klang, Dr Khairiah Seman menyatakan bahawa kebanyakan kes jahitan terbuka adalah disebabkan jangkitan kuman pada luka bersalin.


Tanda-tanda Jahitan Terbuka

Ibu akan berasa sakit yang amat atau melebihi dua hingga tiga hari. Seingat Atiey, sakit akibat episiotomi hanyalah sekitar 2  hari sahaja. Jika kesakitan tu berlarutan, mungkin jangkitan kuman dah berlaku. Jumpa doktor segera untuk pastikan adakah jahitan tu dah terbuka atau sebaliknya.

Sekiranya ada tanda-tanda seperti bengkak, merah, bernanah atau keluar apa saja…

Cara Makan Sustained Release Vitamin C Yang Betul dan Selamat Supaya Lebih Berkesan

Berapa biji sepatutnya pengambilan vitamin c kita setiap hari? Pernah tahu tak atau cukup sekadar makan sebiji oren sehari je?

Kalau ikut saranan dari FDA, kita memerlukan 75mg vitamin c setiap hari untuk mantain kesihatan.

Bagaimana nak dapatkan bekalan vitamin c yang optimum? Kalau nak tahu, vitamin c ni sensitif pada suhu panas tau. Buah yang duk ada kat pokok dengan buah yang kita dah petik tu pun dah berbeza kandungan vitamin c nya. Sangat sensitiflah.

Sebab tu saya suka untuk syorkan supaya kita amalkan Sustained Release Vita-C Plus ni.

Sebotol mengandungi 180 tablet.
Satu tablet pula mengandungi lebih kurang 1000mg dan berat satu tablet adalah 992mg.


Tadi kata FDA sarankan ambik cuma 75mg. Tapi ni dah sampai 1000mg satu tablet. Tak lebih ke?


Ok, sebenarnya dalam satu tablet tu Absorbic Acid hanyalah 500mg manakala selebihnya adalah Bioflavonoid untuk penyerapan yang lebih berkesan.


Tapi 500 mg masih banyak kan.


Vitamin C Shaklee ni diformulasikan dengan teknologi pe;epasan sec…

Air Kencing Berbuih? Ketahui Cara Kawal Protein Dalam Urin

Assala,mualaikum

Hari ni dah berapa kali u'olls buang air kecil? Pastikan minum air masak secukupnya untuk melancarkan proses pembuangan air kecil tau.

Apasal tanya pasal air kecil pulak ni kan..

Sebelum terhasilnya air kencing (atau air kecil), dah jadi tugas buah pinggang kita untuk menapis cairan tubuh dan nutrisi termasuk protein sama ada untuk dikeluarkan melalui urin atau disimpan.

Umumnya, molekul protein adalah lebih besar namun adalah normal jika sesekali terdapat dalam urin kita.

Namun, sekiranya berlebihan ia adalah berbahaya kerana boleh menyebabkan jangkitan pada ginjal/saluran tertentu. Apabila terjadinya perkara ini, langkah seterusnya perlu diambil iaitu dapatkan rawatan.

Bagaimana nak tahu sama ada protein dalam urin kita tu normal atau berlebihan?

Pernah dengar air kencing berbuih? Ya, itu adalah antara petanda bahawa terdapatnya protein yang berlebihan dalam urin anda.

Apa penyebabnya?
-Masalah berkaitan  buah pinggang
-Diabetes
-Hipertensi
-Masalah jantung yang…

Bagaimana Cara Mengatasi Masalah Mudah Pening dan Mudah Pitam Tanpa Perlu Makan Hati Lembu ?

Pernah tak rasa macam nak pitam atau pun pening bila nak bangun lepas duduk lama sangat. Kadang-kadang bila tundukkan kepala dan angkat dengan cepat?


Agak-agakla kan....kenapa jadi camtu ek? Rasa cam gelap mata sekejap.. Ada kaiatan dengan masalah kesihatan ke?


Biasanya bila jadi camtu, rata-rata kita anggap tu benda biasa je dan selalunya takkan berpanjangan. Betul tak? Tapi, sebenarnya kita kena tahu bahawa perkara yang kita anggap biasa tu boleh mengundang risiko di luar jangkaan.

Ini kerana ia sebenarnya  menandakan tekanan darah ketika itu adalah rendah. Jika kita mengalami tekanan darah rendah, ia menandakan bahawa anda mungkin menghidap penyakit-penyakit tertentu yang boleh memudaratkan.

Macam mana nak tahu tekanan darah kita rendah ke tak? Selalunya kita akan periksa tekanan darah kan. So, kalau salah satu bacaan bahagian atas (sistolik) kurang daripada 90 dan tekanan bawah (diastolic) kurang daripada 60 mmhg atau kedua-duanya kurang daripada angka tersebut, makan maks…

Bagaimana Cara Banyakkan Susu Badan Sampai Melimpah Ruah Meriahnya?

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Ada tak ibu-ibu di luar sana yang tengah susah hati sebab rasa macam susu badan tak cukup untuk anak sedangkan anak baru nak masuk 2 bulan.. Tak lama lagi dah nak naik kerja (bagi yang keje la)..Hurm...kalau boleh nak bagi ekslusif breast feeding la kan...


Sebenarnya, persediaan untuk menimang cahaya mata perlu seiring dengan keterujaan untuk memberi bayi anda menikmati susu badan yang sangat berkhasiat. Bukan sahaja memberi kebaikan kepada bayi bahkan juga kepada ibu sendiri.


Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Untuk memastikan si kecil benar-benar memperolehi segala kebaikan penyusuan susu ibu, anda digalakkan memberi susu ibu sepenuhnya secara ekslusif tanpa dicampur dengan makanan atau minuman lain sehingga bayi berusia 6 bulan.Kemudian diteruskan sehingga bayi mencapai 2 tahun.
Kebaikan Susu Ibu Untuk bayi: Susu ibu membekalkan nutrien yang terbaik untuk bayi andaIa mengandungi nutrien d…