Jom ke HQ Shaklee Yang Baru di Menara Geo, Bandar Sunway, PJ

Assalamualaikum dan hai.


Nak tahu kat mana dimana HQ Shaklee yang terbaru? Tu dah bagitahu kat tajuk kan. Hehe. Baru je diorang pindah ni. 25 April yang lepas. Kiranya sehingga entri ni ditaip, baru  empat harilah diorang beroperasi kat sana.



Alamatnya adalah :

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Tel: +603-5622 3188 Faks: +603-5622 3199


Perkara baru yang ada kat tempat baru ni adalah tak perlu susah-susah fikir nak cari parking dan naik lif sebab tempat untuk beli vitamin tu semua dah berada di ground floor. Konsepnya pick and pay. 


Vita-Lea yang berusia 100 tahun ada kat situ u'olls..yang botol besar tu.

Bestnya pilih-pilih dan pilih masuk bakul.





Set Get Clean kegunaan di rumah.


Shaker biru yang cantik ni dah boleh beli dengan harga RM27.56 sebotol




















Barisan cik Vivix yang jadi rebutan ramai.
Untuk menjamin  kualiti, disimpan dalam tempat yang bersuhu rendah.


Kalau kat bawah ni hanya tempat shopping, bilik seminar dan kelas kat mana? Jawapannya adalah di Tingkat 3. Jadi lepas ni kalau ada heatlh & wellness talk dan apa jua mesyuarat akan diadakan di situ.


Jangan lepaskan peluang tinggalkan jejak anda disini dan alang-alang dah sampai tu, belilah supplemen dengan id 869588 (Nama Pengedar: Rafhati)  ye. Hehe. Terima kasih.


Semoga membantu!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...