Cara Turunkan Tekanan Darah Tinggi

Assalamualaikum

Tekanan darah tinggi tak mengira umur sekarang ni. Muda-muda lagi dah kena hipertensi.
Sebab tu jadi dibanggakan kalau kita bertubuh kurus bertanggapan  kurang lemak. Jumpa doktor dulu check kolestrol. Bukan untuk menakut-nakutkan tapi realitinya orang yang bertubuh kurus lebih tinggi bacaan kolestrol jahat dalam darah.


Kolestrol ni boleh menyempitkan saluran darah dan mengakibatkan masalah stroke dan juga jantung.

Bahaya kan..jadi jangan ambil ringan.


Bila kita dah disahkan mempunyai kandungan kolestrol yang tinggi dalam darah, masa tu apapun kita sanggup lakukan untuk kembali pada keadaan normal. Jagalah sebelum terlambat.



Jangan panik. nanti tekanan darah tak turun-turun pulak. Anda boleh cuba Vivix sebagai pilihan alternatif yang tinggi kandungan Resveratrol dan Polifenol.


Harga sebotol Vivix cuma RM475 sahaja. Kos penghantaran adalah PERCUMA .

Nak lagi jimat, beli 2 botol dan nikmati keahlian secara automatik dan dapat pula bonus tunai pada bulan hadapan.

Hubungi Atiey untuk pesanan atau pertanyaan di 0139218084.
Boleh klik di link ni untuk whatsapp Attiey tanpa perlu save number.


 Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...