Sebab Yang Paling Mudah Kenapa Kena Berniaga



Tadi p kedai runcit. Beli lauk mentah.


Sempat jugak tengok "drama kecil" antara customer yang tak puas hati dengan harga ayam kat situ dengan boss aka tuan punya kedai.


Memangla kan. Sekarang ni kos sara hidup semakin tinggi. Gaji 3k macam gaji 1k rasanya. Tak boleh nak bermewah sangat.


Tapi, ramai pulak atiey tengok kawan-kawan yang p situ sini berjalan-jalan dengan family. Bawak makan angin. Oh ye, diorang ni geng biz Shaklee rupanya. Hihi.


Macam zaman gawat sebelum ni jugak, bonus Shaklee tak pernah ada masalah untuk dibayar. So, kos yang semakin tinggi tu dapat ditangani sebab income on je selagi kita sentiasa berusaha. Jangan goyang kaki pulak.


Ada yang teragak-agak lagi? Jom atiey tolong meh. Kita serius berShaklee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...