Pentingnya Makanan Kesihatan Selepas Bersalin


Masa dapat gambar baby yang dah kaku kes korban ibu sendiri last week, rasa agak terkejut tapi dalam hati dah ada satu sangkaan yang mungkin ibu itu mengalami masalah meroyan.


Memang waktu berpantang ni tak boleh ambik mudah. Kita rasa kita kuat dan boleh berpantang sorang-sorang tapi pastikan ada masanya kita ada seseorang yang kita boleh harapkan untuk melakukan sesuatu bagi pihak kita.


Sebab apa, bila semuanya kita buat..ada potensi untuk makan kita tak terjaga. Anak sorang ok lagi. Kalau anak 2 dan lebih?


Nutrisi yang cukup penting tau. Macam atiey dulu, anak pertama tak kenal Shaklee. Waktu berpantang rasa tak kuat dan demam dua kali. Hampir bentan jugak.


Alhamdulillah, anak kedua masa hamil dan berpantang setia dengan Shaklee. Sampai mak pelik pulak sebab sihat dan tak pucat ke apa.


Ser berpantang dalam Shaklee terdiri daripada:


-ESP (protein)
-Vitalea (multivitamin & iron)
-B Complex (asid folic)
-Omega Guard ( Omega 6)
-Ostematrix (kalsium)
-Vitamin C


Lengkap kan untuk nutrisi ibu selepas bersalin.
Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey : 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...