Doorgift Kahwin Dah Dapat

Assalamualaikum.

Hari ni pagi-pagi lagi keluar dari 9 macam yang kitorang dah plan minggu lepas. P mana?

Ke Banting. Nak ambik doorgift adik kat kedai Persada Popcorn. Pernah dengar nama kedai ni tak? Kalau nak try, call diorang 012-3375179/017-6932853.



Sebab sedap sangat, kitorang sanggup order kat sini untuk bawak balik kampung nanti.



Semua sekali 320 bekas. Penuh bonet kereta encik suami.. hihi.

Lepas tu encik suami tanya nak p mana pulak. Saje cuci mata jalan-jalan. Akhir sekali encik suami ajak p Bukit Jugra. Masuk ke dalam sampai jumpa jalan kecik naik atas. Tapi tak naik pun...tengok je monyet yang ada kat situ lepas tu balik.

Rindu zaman sekolah katanya. Atiey pun sama. Nak jejak balik tempat yang duk ulang alik zaman-zaman dulu.


Lepas p bukit Jugra tu kononnya nak p Pulai Cerry. Ntahla..macam tu ke ejaannya. Hihi. Sudahnya sampai kat pantai tempat orang kampung tangkap ikan. Best. Fresh..tapi tempatnya takdelah cantik. Sampai lupa nak snap gambar.


Disebabkan memang tak sesuai untuk main pantai pun, kitorang terus balik. Takpelah, nanti p pantai lain.


Ke

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...