Senang Je Buat Bisnes Shaklee Ni Rupanya


Masa decide nak buat bisnes Shaklee ni, cuba je share apa-apa info kat Fb. Kemudian bagitahu kat kawan-kawan, kalau ada nak beli vitamin Shaklee boleh beli dengan atiey.

Tup-tup ada yang nak order ESP. Cuak jugak memula tu first customer kan. Lagipun jual vitamin bukan macam jual baju.

Kena tahu kaitan produk dengan tujuan customer tu. Contohnya kalau nak diet, lain cara pengambilannya. nak kasi berat bertambah, lain pulak kaedahnya.

Tanya upline, refer discussion kat group, baca buku nutrisi, buka website Shaklee...ye laaa. Pertama kali jual kan.
.
Alhamdulillah, kawan atiey tu tak berhenti kat situ je. Ada lagi order untuk kedua dan ketiga serta seterusnya.

Apapun, jangan malu-malu. Perlu berani dengan apa yang kita yakin boleh berjaya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...