Kenapa Shaklee Terbaik Untuk Semua?Bila kita nak beli sesuatu benda tu mesti kita nak pilih betul-betul kan. Nak tahu kualiti, kesan dan berbaloi ke tak untuk kita bayar dan bawa balik. Kalau produk yang kita nak makan, lebih-lebih lagi la nak kena check supaya tak rugi kemudian hari.

Berbaloi tak beli produk Shaklee?


Kenapa tidak?

Shaklee menggunakan bahan yang berkualiti tinggi untuk menghasilkan setiap produknya. Pernah Shaklee menolak sejumlah sumber yang besar hanya kerana sesuatu yang tidak menepati piawaian Shaklee. Betapa ia menitik beratkan kesan yang bakal diperolehi di hujung proses pengeluaran, bukan keuntungan semata-mata.

Salah satu contoh yang kita boleh lihat berkaitan kualiti adalah Anggur Muscadine . Ia merupakan anggur berkualiti tinggi yang tidak mudah diperolehi begitu sahaja dan kosnya juga tidaklah murah.

Lebih 83,000 ujian kualiti dilakukan ke atas produknya setiap tahun. 350 ujian pula dijalankan oleh para saintisnya ke atas bahan-bahan botani yang baru.


Pelaburan yang tinggi telah dibuat dengan melaburkan sekurang-kurangnya USD 300 juta dalam Research & Development (R&D). Sebanyak 100 kajian klinikal telah diterbitkan, memiliki 55 paten dan telah pun dilakukan Landmark Study tentang keberkesanan produknya oleh University of California Barkeley.


Selain itu, 50 Tahun Pencapaian kaji selidik membuktikan bahawa pengamal supplemen Shaklee memiliki tahap kesihatan yang lebih baik.


Tak perlu takut dan bimbang untuk mengubah brand anda kepada Shaklee. Berbaloi.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...