Kenapa Saya Pilih Jadi Jutawan Shaklee

Semua orang nak buat bisnes. Alang - alang berbisnes, buar sampai jadi jutawan kan.

Dalam banyak-banyak peluang berniaga, anda nak berniaga apa? Mestilah yang senang, mudah, tak perlu hadap jalan jem, modal kecik dan boleh dijalankan dari rumahkan. Wujud ke?

Eh eh...mestilah.

Sebab tu atiey pilih nak jadi jutawan Shaklee.

Pertama sekali, modal tak besar. Cukup RM69 + ( RM10/RM20) sahaja dah boleh mula. Siap dapat account di website Shaklee2u lagi. Betul. Memang murah.

Duit nak sewa kedai boleh simpan. Sebabnya takde premis pun bisnes berjalan. Cuma perlukan khidmat smartphone dan internet je. Tak perlu ipong..cukup sekadar yang boleh buka whatsapp dan facebook.

Dah takde kedai, buat kat rumah jela u'olls. Kalau surirumah, sambil-sambil jaga anak pun boleh share tentang produk di laman sosial. See, takde kedai tapi capaian boleh sampai kepada beribu orang.

Tak perlu menipu untuk menjual. Kongsikan kebaikan serta manfaat. Maknanya takyah pening kepala nak cari trick dan skill menjerat customer. Cuma jujur dengan khasiatnya. Bila produk bagus, ia sendiri yang akan berkata-kata.

Kesimpulannya,  dengan Shaklee kita mampu jadi jutawan. Bisnes 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun, tak tutup kedai pun boleh. Hari cuti ke, hari kerja ke semua berjalan seperti biasa. Kalau nak tahu, atas katil wad pun boleh uruskan order lagi. Tak cerita bab ibu berpantang yang consult set hamil. Semua boleh.

Alhamdulillah. Jom kita berShaklee.

Atiey Mohamad
Jutawan Shaklee

013-9218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...