Cara Terima Income Tambahan Dari Rumah

Dah banyak entry yang atiey buat berkenaan produk. Kali ni nak bagitahu tentang cara nak dapat income dari rumah tanpa perlu buka kedai pulak.

Disebabkan atiey ni pengguna Shaklee, atiey juga pengedar Shaklee yang sah.

Dulu masa ambil keputusan nak join ahli, atiey cuma nak makan sendiri je. Lepas beberapa bulan baru tergerak nak jadikannya satu punca pendapatan. Masa tu belanja dah makin banyak sebab nak bersalin anak kedua.


Bila dah lama join ni, memang takkan tinggal dah. Memang sayang sangat sebab terlalu banyak peluang yang ditawarkan kepada ahli. Antaranya:

- mudah
- peluang yang cerah
- modal rendah
- MLM yang sangat adil dan tak macam MLM lain yang sibuk nak cari downline semata. Produk mendapat sijil HALAL.



Bukan setakat tu je. Shaklee ada beri kelebihan lain juga bila kita betul-betul usahakan.
- Cash
- Car
- Convention


Untung jualan dan bonus yang diberikan adalah dalam bentuk cash.

Bonus kereta yang diberikan oleh Shaklee - Car.

Untuk ahli yang efektif, mereka akan dapat award semasa convention nanti.

Selain tiga yang atiey sebut ni, peluang umrah juga ditawarkan.


Satu je pesanan atiey. Apabila memilih untuk berniaga Shaklee, pilihla Leader atau Group yang betul. Yang takkan tinggalkan anda dalam membina bisnes ni.


Alhamdulillah, group atiey sangat menjaga dan suka berkongsi ilmu yang boleh upgrade nilai diri kita sama ada secara peribadi dan juga berbisnes.


Oleh itu, jika ada sesiapa yang berminat dan nak memulakan bisnes Shaklee, contact atiey ok.
Nanti kita discuss lagi.


Attiey Mohamad
0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...