Nak Beli Shaklee Dengan Harga Yang Murah?

Ada orang yang mampu sediakan RM89 sebulan untuk mendapatkan sehelai pakaian yang diminati tetapi sangat susah untuk keluarkan jumalah wang yang sama untuk membeli sebotol vitamin yang cukup untuk kegunaan selama empat bulan. Maknanya sebulan lebih kurang RM22+ sahaja.


Sepasang kasut untuk kelihatan cantik di kaki boleh dibeli dengan harga RM100  tanpa minta diskaun tapi Vita-Lea, RM88.75  pula ambil masa berbulan untuk menabung. Walhal ianya untuk kesihatan badan kita juga. Tanpa badan yang sihat, apalah ertinya.


Hakikatnya...



Harga multivitamin  Shaklee yang berusia 100 tahun ni , Vita-Lea adalah pada harga mampu milik yang cuma RM88.75. Sekiranya perlu, tabungan RM23 sebulan selama 4 bulan pun dah cukup.

Berbalik pada tajuk kita, bagaimana nak beli pada harga yang murah?

1- Beli dengan harga ahli setelah mendaftar sebagai ahli Shaklee
2- Beli ketika diadakan promosi


Hanya dengan membuat bayaran sebanyak RM69, anda dah boleh jadi ahli Shaklee seumur hidup. RM30 setiap tahun  pula diperlukan untuk mengaktifkan data keahlian pada tahun tersebut dan ianya akan dikembalikan apabila anda membuat pembelian produk. Ada ke company lain ambik duit pastu bagi balik? Hehe...


Dah daftar, apa keistimewaannya?


  • boleh guna ID Shaklee sepanjang hayat
  • boleh beli produk untuk semua ahli keluarga
  • boleh kenalkan produk pada ahli keluarga yang memerlukan
  • sesuai untuk semua peringkat umur mengikut produk tertentu


Cara Beli?

Sama ada anda boleh ke cawangan yang berhampiran. Kalau ke Hq, hq lah. Kalau taknak walk in, boleh order melalui Shaklee2u jer. Shaklee2u ni khas untuk ahli sahaja.


Cara kedua untuk nikmati penjimatan melalui harga yang lebih rendah adalah melalui pembelian ketika diadakan promosi.

Sebagai contoh, Shaklee akan menawarkan beberapa PROMOSI seperti

Beli 7 pada harga 6
Beli Pek Berkembar dan dapat diskaun 5%
Beli 3 PERCUMA 1


Tak mustahil untuk beli pada kuantiti sebegitu kerana anda boleh kumpul order dari kalangan rakan sekerja atau ahli keluarga. Untung juga kalau anda dapat botol yang  PERCUMA tu.


Dengan adanya pilihan sebegini, tepuk dada, tanya kesesuai. Yang mana satukah pilihan anda?

Hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan tentang hal ini.

Atiey Mohamad
013.9218084

Pengedar Shaklee Anda~

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...