Fahami Mengapa Kita Semua Perlu Detox




Pernah dengar kan pasal detoks ni atau dengan bahasa mudah kita sebut juga "cuci". Opss, detox ni bukan diet untuk kurus tau.Tapi kalau terkurus, itu satu bonus.


Macam lebih kepada servis semula sistem tubuh kita. Kenapa ye?


Ok, macam ni. Cuba lihat pada umur u'olls sekarang ni dah berapa tahun usianya? Kalau macam Attiey, dah 30 lebih. Sepanjang umur kita tu, macam mana corak pemakanan kita? Gaya hidup kita?


Kita boleh jamin ke yang kita ni dari kecik sampai sekarang memang "eat clean" dan selalu makan sayur serta buah sepinggan penuh?


Tahu tak sebenarnya Shaklee ada Program Detoxnya sendiri dan dah mempekenalkan cara-cara untuk detoks sejak dari bulan April lagi. Dalam kempen tu, ada disertakan beberapa jenis diet dan kaedah detoks.


Apa faedah detoks ni pulak? Baca lanjut kat http://bit.ly/2fR5PAT .


Bagi atiey la kan.. kita semua perlu buat cuci-cuci ni. Memang tubuh kita secara semula jadinya akan buat detoks sendiri tapi dengan corak pemakanan kita, gaya hidup kita sekarang ni, apa salahnya kita support tubuh kita ni sebelum "hang". Opps.


Jadi, kalau rasa u'olls ada ciri-ciri yang atiey senaraikan ni, bawak-bawaklah berdetoks.


Antaranya ialah;
- terdedah pada pencemaran udara
- perokok / dikelilingi perokok
- senaman kurang dari 3 kali seminggu
- tidur kurang 6 jam sehari
- tidur yang tak nyenyak dan sukar tidur
- inginkan makanan manis dan bergula
- sering sembelit
- nafas berbau

Semak tahap kesihatan anda
http://bit.ly/2eBNqCg

Ada? Jom detoks..Kasi lembik semua parasit tu.
Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...