Ini Yang Wanita Perlukan Sebagai Pembantu Ketika Superbizi

Omega-3 (komponen asid lemak omega dlm Omega Guard) biasanya dikaitkan dengan perkembangan minda kanak2. Sama ada ibu ambik masa hamil atau si ibu yang bagi kat anak-anak sebagai supplemen harian.

Tapi tahu tak sebenarnya Omega Guard ni sangat banyak fungsi dia terutamanya untuk  ibu-ibu yang sentiasa sibuk sepanjang hari.


1. Meningkatkan fungsi GREY MATTER. Grey matter adalah komponen otak yg utama, yang berfungsi untuk menghantar signal kepada saraf2 yg lain. Ia memainkan peranan dalam peningkatan tisu otak di bahagian KEGEMBIRAAN.


Kalau anda adalah seorang yang selalu murung dan sedih, amalkan Omega Guard ye!


2. Dalam satu kajian yg diterbitkan oleh Neuroendocrinol Letter pula membuktikan bahawa masalah disipline, ketidakjujuran, malah kecenderungan untuk  bersikap tak elok ada kaitan dengan kekurangan serum Omega-3 dalam otak seseorang tu.


Agak-agak susah sangat untuk MENDISIPLINKAN DIRI, amalkanlah Omega Guard ye.


3. Jurnal Biology Pshyciatry menerbitkan satu kajian bahawa mereka yang mengalami tekanan perasaan juga mengalami kekurangan omega 3 dalam otak. Tekanan perasaan ni stress lah. 


Kalau sebelum hanya amalkan B Complex untuk tzngani stress, nampaknya lepas ni tambahkan Omega Guard juga.


4. Terdapat banyak kajian yg membuktikan kekurangan Omega 3 menyebakan kita susah untuk mengi gati sesuatu dengan kata mudah lupa. 


Jadi kalau nak cepat tangkap & cepat ingat, amalkan Omega Guard ye. Terutama sekali yang sedang belajar tu.


Amalkan Omega Guard supaya jimat masa nak belajar benda baru....sekali baca/dengar terus faham. Maklumlah mak2 ni bukan ada masa sgt nak ulangkaji banyak2 kali. Jadi amalkan Omega Guard bersama doa dimudahkan kefahaman.... Supaya kita cepat dan mudah tangkap. Takdela berbulan2 sangkut kat bab sama sbb tak faham2 😅


Dan agar happy selalu, Omega Guard mesti ambil setiap hari!


Bulan ni kan promo Omega... Pastikan korang borong utk diri sendiri. Sebotol tu guna sebulan je tau kalo amik ikut dos. Tu baru kita sorang. Belum lg husben (biorla dia pun asyik2 happy jugak kan) dan anak2. Utk mak ayah jgn lupa... Penyakit nyanyuk pun dikaitkan dgn kekurangan Omega-3 tau. Sama2 kita jaga ahli keluarga kita.


Kalau  nak tau, masalah  mental mcm perasaan agresif, suka buat jenayah, fidofilia semua tu ada kaitan dgn kekurangan Omega-3. Dlm Quran pun ada sebut ttg makan ikan kan...



Kalau anda perasanlah, kesemua fakta di atas back up by studies. Bukan sekadar cadangan sahaja.

Jika berminat untuk dapatkan Omega Guard Shaklee ni, cepat tau sebab bulan Oktober ni kalau beli dua botol dapat less 5%. Boleh jimat. 


Sebotol RM136 (90 kapsul)


Whatsapp Atiey kat nombor 013.9218084 ni.

Nak tanya-tanya dulu pun boleh jugak.

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...