Petua Menghadapi Cuaca Panas Supaya Rasa Macam di Tempat Salji

Kat tempat sapa sekarang ni cuaca panas terik? Kalau jemur kain sekejap je kering. Jap g boleh terus gosok, gantung dalam almari.

Bagi yang tiada keperluan untuk keluar, stay kat rumah diam-diam. Yang kena keluar tu, pakailah pakaian yang sesuai dengan cuaca. Untuk anak-anak, bekalkan air secukupnya.

Kat rumah pun sama. Minum air banyak sikit. Nak lagi best, bancuh Performance Drink dan sejukkan dalam peti ais. Mesti cepat je kosong air tu.

Bagi yang mengalami kulit sensitif dan mudah dapat ruam bila berpeluh, sediakan losyen Herbal Blend. Rasa sejuk boleh buat anda atau anak anda lebih selesa.



#tsunamishaklee
#8cellent

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...