Bisnes Perlu Ada Mentor Untuk Pastikan Tak Kecundang Tengah Jalan



Ni Master Lyna Noh. Mentor saya dalam biz Shaklee ni. Masa ni first time jumpa. Dia punya aura hebat betul.


Kalau nak tahu Master Lyna ni dulu warga Petronas. Sekarang ni full time berShaklee. Usaha dan semangat beliau memang superb untuk sampai ke tahap sekarang ni. Doakan saya dapat ikut jejak beliau juga.


Selain coaching secara offline,kelas online pun beliau buat jugak utk pastikan kami semua sentiasa upgrade ilmu kami.


Kalau kata anda pemalu sangat dan tak reti buat bisnes, saya ada cara nak kongsi. Semua tu mentor saya nilah yang bagi ilmu.


Jom join group hebat kami.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...