Apa Ada Dalam Set-set Istimewa Untuk Wanita Bulan Julai NiBulan ni Shaklee menghargai para wanita.. Mengandungi beberapa set iaitu

-Set Gorgeus
-Set Pranatal
-Set Postnatal
-Set Amazing Golden
Dalam Set Gorgeus ni ada ESP, Vitalea with Iron Formula, Sustained Release Vitamin C dan GLA Complex. Set ni sesuai untuk semua wanita yang nak mantain kesihatan dan kecantikan.

Untuk Set Pra-Natal pula, ada  Osteomatrix, Omega Guard, SR Vitamin C, B-Complex, Vitalea Iron Formula dan ESP. Khusus untuk wanita hamil yang nak menjaga kesihatan bayi dan ibu juga. Memang Atiey recommend ambik set ni sebab dah lengkap sangat. Dari nak bagi sumber kalsium, protein, DHA, dan Iron.

Bagi yang nak cari Set Berpantang, ibu dah boleh aim Set Post Natal dari bulan ni. Ada Ostematrix, Omega Guard, Vitalea with Iron Formula, ESP, SR Vitamin C dan Alfalfa. Pentingnya set ini adalah untuk pulihkan kesihatan ibu dari dalam dan bekalkan tenaga untuk ibu yang baru melahirkan. Dalam masa yang sama, boleh bantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan banyak. Nyummiesss.

Untuk wanita yang agak berumur tak dilupakan. Set Amazing Golden menyediakan Ostematrix, Omega Guard, Vitalea with Iron Formula, ESP dan Vivix. Oleh kerana ibu kita yang dah berusia memerlukan sokongan kesihatan yang lebih kuat, sebab tulah Vivix diselitkan kat situ. Vivix ni baru dua minggu mak Atiey amalkan. Hasilnya mak kata badan lebih kuat dan rasa sakit0sakit dan lenguh-lenguh sebelum ni dah hilang.

Harga?

-Set Gorgeus (RM447.85)
-Set Pranatal (RM616.92)
-Set Postnatal (RM616.92)
-Set Amazing Golden (RM1062.12)

Untuk setiap pembelian mana-mana set tu, kita layak untuk beli beg jut hnaya dengan harga RM12.72 yang mana harga asal beg tersebut adalah RM22.90.

Beg tu memang cantik tau. Kualiti memang superb.


Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...