Cara Mudah Naikkan Bacaan Hb Ketika Hamil

Gembiranya rasa hari ni dapat tolong SIL yang sedang hamil 5 bulan naikkan bacaan Hb beliau semula.

Dua minggu sebelum tu suaminya aka adik Attiey ada bercerita yang Hb SIL semakin menurun dan kena tegur dengan jururawat yang bertugas kat klinik kesihatan tu.

Dahla ni kehamilan pertama dan dua-duanya agak risaulah.

Jadi, Attiey cadangkan kat diorang untuk ambil Vita Lea With Iron Formula dan Sustained Release Vitamin C.

Hari ni dapat feedback yang Hb dah naik dari 10.5 ke 11.1 dan seterusnya 11.4.






Vita Lea with Iron Formula
- sememangnya terkenal sebagai multivitamin yang mampu membekalkan pelbagai nutrien kepada kita.Ianya amat sesuai untuk ibu hamil yang mengalami masalah Hb rendah kerana  Vita Lea juga dilengkapi dengan Zat Besi dan Asid Folik.

Sustained Release Vitamin C
Yang ni attiey juga syorkan untuk membantu badan kita menyerap nutrisi dan vitamin dari Vita Lea dengan dengan lebih baik dan optimum. Selain tu, bagus juga untuk meningkatkan sistem imun ibu. Kulit pun cantik.



Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih! Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...