Ubat Senggugut Paling Pantas Hilangkan Sakit Pinggang dan Sakit Perut


Lai lai lai...Attiey dah lama tak alami period pain atau senggugut ni. PMS pun dah jarang- jarang sangat. Itupun tak lama. Kalau esok period, hari ni baru rasa lenguh pinggang. Bab emosi tu say babai dah dan inshaaAllah terkawal.

Tapi hari ni lain pulak ceritanya. Sakit perut tu sakit sungguh. Rasa nak tidur aje. Nk tidur kesian pulak kat anak-anak.

Attiey teringat baru semalam ada mentor Attiey jatuh sebab dilanggar dari belakang sewaktu riadah petang dengan basikalnya. Pastu beliau telan Ostematrix dengan segera sebagai pain killer.


So, Attiey ambik 4 biji Ostematrix, selawat dan telan dengan air kosong.

Agak-agak menjadi tak?

Alhamdulillah,tak sampai setengah jam dah hilang dan tak rasa apa-apa dah. Kejang kaki, cramp bahagian abdomen, lenguh belakang semua hilang camtu aje.

Kalau lah Attiey jumpa Ostemetrix ni dari dulu alangkah beruntungnya.


Set PMS & Senggugut Shaklee



Testimoni #1


Testimoni #2


Testimoni #3


Jadi,  rasa-rasa Ostematrix ni boleh jadi teman sejati kaum wanita tak? Jawapan Attiey mestilah boleh. Lagipun kita tak tahu bila senggugut ni boleh datang kan...

Jom pilih yang semula jadi..

Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

2 comments:

  1. kalau period pun, ros ambil ostematrix agar tak cramp perut.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...