Daftar Ahli Shaklee Cara Paling Baru, Senang dan Selamat

April ni bukan setakat ada Promosi untuk Vitamin C dan Omega Guard je yang mana Beli 6 dapat 7 dan Beli 2 dapat Less 5% bagi kedua-dua jenis tu tapi juga Beli 3 dapat 4 Vitalea For Kids juga.

Untuk memudahkan pengguna dan anda yang berminta nak daftar ahli seumur hidup hanya dengan yuran sebanyak RM65+ GST 6% sahaja, Shaklee dah buat satu inovasi besar tau iaitu anda boleh daftar sendiri dari rumah.

Maknanya;
-tak nak pergi kaunter pun takpe
-tak nak bakal upline buat pun boleh (takmo disclose maklumat diri)

Senang je langkah dia. pup pap pup pap dah jadi ahli. Macam ABC pulak. hehe


Lebih mudah untuk kita kata Keahlian Ekspress!



Langkah pertama;

Taipkan atau klik   http://www.shaklee.com/my?joinnow=869588


Langkah kedua;

Selepas tu, anda nampak skrin macam kat atas .



Langkah ketiga;


Hanya lengkapkan butiran yang diminta kemudian tandakan pada bahagian 
"consent to Shaklee assigning me a sponsor"

Dah tanda kat situ, tekan butang "Join Now"


Langkah ke empat;

Dah tekan "Join Now" tu, anda akan nampak skrin macam kat atas kan. Sila tekan "Continue to Member Center"


Langkah ke lima;

Kini, anda dibawa terus ke portal anda sendiri untuk mengaktifkan ID Shaklee anda.

Tahniah!

Hubungi upline untuk sebarang persoalan pada langkah ini  sekiranya ada. 
Bagi yang daftar menggunakan link di atas tadi, boleh terus hubungi attiey di 0139218084 tau.


Langkah ke enam;

Akhir sekali anda dah boleh semak status pendaftaran anda sebagai ahli baru tadi di portal Shaklee anda sendiri.

Hanya dengan RM69 termasuk GST, anda dah pun jadi ahli Shaklee seumur hidup. Tak perlu nak renew lagi dah. 

Kini, dah boleh dapatkan produk Shaklee dengan harga yang lebih jimat dan nikmati pelbagai keistimewaan lagi. Silap- silap layak dapat money cashback pula.

Selamat maju jaya


Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...