Cara Kurangkan Power Cermin Mata Dengan Berkesan Tanpa Belanja Yang Mahal

Selesa tak bila pakai cermin mata? Ada rasa nak mula berjauhan dan berpisah dengannya?

Atau pernah pasang impian untuk rabun mata kembali pulih? Impian tu tak salah malah silau mata pun boleh jika nak dikurangkan.

Mula-mula kurangkan dulu. Lama-kelamaan terus tak perlu nak pakai cermin mata dah. Kalau nak pakai jugak, pakai cermin mata hitam je. Tu pun untuk lebih style.

Jangan sedih kalau rasa tak nak keluarkan belanja un tuk rawatan yang mahal seperti lasik  dan seumpama dengannya sebab boleh cuba dengan Carotomax je.


"Kak Ngah semalam kan pergi buat spec. Pastu ada record mata nanem waktu buat spec dulu-dulu. Pastu orang tu cakap banyak perubahan. Macam silau dah takde. Power tak naik banyak sebab makan Carotomax awak bagi tuu. "

Carotomax ni adalah sumber antioksida yang sangat bagus untuk kita, dihasilkan dari sumber semula jadi.

Ia mengandungi 5 Karotenoid yang bermanfaat. Biasanya purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena ialah 8mg sahaja tetapi  Carotomax®membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semula jadi. Selain tu, ia ;
  • Mengandungi pati ekstrak daripada tomato, mikroalga, minyak sawit, marigold dan lain-lain.
  • Menyokong sistem imun yang kuat dan membantu mengekalkan kesihatan mata dan kulit untuk jangka masa yang lebih lama.
Keistimewaan Carotomax Shaklee Untuk Kesihatan Mata
  1. Mempertingkatkan Penglihatan dengan menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. 
  2. Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.
  3. Membantu mengurangkan penyakit katarak dan glaucoma.
  4. Membantu mengatasi kelesuan mata akibat mengadap komputer dan smartphone terlalu lama.
  5. Membantu mengurangkan masalah mata lebam 'eye bag' gegelung lebam di bawah mata.
  6. Melindungi lapisan luar kornea mata.
  7. Sangat bagus untuk mereka yang kerap menggunakan komputer.

Jadi, jika rasa-rasa macam nak cuba turunkan power cermin mata dan tingkatkan kesihatan mata, hubungi attiey untuk dapatkan Carotomac ni. Cepat bertindak, InshaaAllah mata cepat sihat.

Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...