Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata Dengan Berkesan Supaya Tak Nampak Macam Mata Panda Lagi

Assalamualaikum

Suatu hari kawan mengadu di group whatsapp. Bagaimana nak hilangkan lingkaran gelapa bawah mata dengan berkesan sebab dia dah try macam-macam produk dah tapi masih tak berkesan.

Kawan attiey ni bukanlah seorang yang selalu tidur lewat tapi memang kulit bawah matanya senang jadi camtu.

Sama macam satu kisah ni pulak.

"Nak share testimoni diri sendiri yang cuba enfuselle eye treatment. Actually az memang ada masalah bawah mata yang sangat teruk. Hitam dan berkedut, kalau tak ckup tido lagilah teruk. Mekap pun susah nak cover keadaan bawah mata neh...lepas cuba enfuselle eye treatment alhamdulillah ada perubahan.

Gelap bawah mata makin kurang dan yang paling best kedut makin hilang. Bila kita dap dap cream tuh bawah mata boleh rasa hangat cream sedang meresap dalam kulit. One of my favourite"




Inilah rupanya Enfuselle Eye Treatment tu


Apa lagi kelebihannya?


Harga untuk satu unit Enfuselle eye treatment ini adalah cuma RM52.50 sahaja (14ml)

Bila dah guna, memang puas hati lihat kesannya.

Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...