Vivix Dengan Harga Jimat 5 % Dari Biasa. Wajib Beli Ke?

Assalamualaikum

Bagi penggemar Vivix yang memang setia dengannya setiap bulan, memang berita baik la ni. Promosi masih lagi sah untuk bulan Februari ni.

Bagi yang belum pernah cuba, boleh mula bulan ni dan rebut harga promosi ni. Bukan hanya promosi jimat 5%  bila beli 2 botol tetapi kalau beli 6  dapat FREE sebotol.Dalam Vivix ni terkandung satu rahsia yang dikenali sebagai Resveratrol yang mana juga terdapat dalam produk lain TETAPI Resveratrol Vivix ni LEBIH UNGGUL. Mengapa?

Sebelum tu, perlu kita sedar bahawa DNA ialah genetik asas setiap manusia. Sekiranya ia rosak, boleh mengakibatkan kanser, penyakit dan juga  penuaan. Resveratrol yang attiey sebutkan tadi mampu memperbaiki kerosakan DNA tersebut, dengan izin Allah SWT.

Fakta WOW Tentang Vivix

  • Resveratrol dalam 1 sudu Vivix adalah sama dengan Resveratrol dalam 100 gelas wain. 100x Ganda!!


  • Resveratrol dalam produk lain hanya 20% sahaja TETAPI Vivix ada 98% Resveratrol ASLI. 5x GANDA!!  • Kajian Professor Harvard membuktikan Resveratrol ni akan 10x LEBIH BERKESAN apabila digabungkan dengan polifenol. Dalam Vivix ni pulak, ada 15 jenis polifenol. Boleh bayang tak macam mana power Vivix ni. Siap Patent Pending lagi tau.


Jadi, marilah kita buat sedikit pelaburan pada hari ni, bulan ni demi kesihatan kita di masa hadapan. Jangan buang masa untuk mencuba-cuba produk yang kita sendiri tak yakin tapi teruslah usahakan dengan Vivix kerana inshaaAllah ramai yang merasakan keberkesanannya yang lebih ketara.

Free Consultation istimewa untuk customer Attiey…terima kasih!
Attiey Call/Whatsapps/Sms; 0139218084

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...